Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u travnju donosi deset vrijednih naslova i zanimljivih preporuka za čitatelje.

Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u svibnju smjestila se "Krunica s razmatranjima pape Franje". Na drugom je mjestu knjiga Thomasa Mertona "Misli u samoći", a u ovom vrijednom djelu jedan od najpoznatijih duhovnih velikana 20. stoljeća u prvi plan stavlja samoću kao neotuđivu potrebu svakoga čovjeka.

Slijedi je knjiga Gudrun Kugler "Kako pronaći ljubav svoga života" u kojoj autorica na iskren, prijateljski i duhovit način govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu, govoreći o najčešćim zabludama i pogrješkama koje onemogućuju pronaći pravu osobu za brak.

Na četvrtom mjestu smjestila se knjiga "Prava ljubav" Mary Beth Bonacci koja donosi odgovore na vaša pitanja o mladenačkim vezama, spolnosti i braku.

Na petom je mjestu knjiga "Biblija u stripu", prekrasno ilustrirana knjiga za djecu i mlade koja obuhvaća odabrane teme Staroga i Novoga zavjeta i time predstavlja jedinstvenu zbirku najljepših biblijskih starozavjetnih i novozavjetnih priča, atraktivno oslikanih i uređenih.

Slijedi roman "Biser u pijesku" Tesse Afshar čiji je glavni lik Rahaba, a ovaj uzbudljivi roman progovara i o tome može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa.

Na sedmom mjestu smjestila se knjiga "Duh liturgije", jedno od najdubljih i najljepše napisanih djela Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI., kojemu je nakana pripomoći obnovljenom i produbljenom razumijevanju liturgije. Na osmom mjestu nalazi se knjiga "Razlozi za vjerovanje" obraćenika na katolicizam Scotta Hahna u kojoj progovara o tome kako razumjeti, objasniti i braniti katoličku vjeru.

Slijedi dvostruko izdanje "Teologija tijela za nju/Teologija tijela za njega" Jasona Everta u kojem mladima približava ljepote i otajstvo ženstvenosti kao i snagu i poslanje muževnosti. Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u svibnju smjestila se knjiga jednog od najvećih umova svojega vremena A. D. Sertillangesa "Kako biti intelektualac", koja daje temeljne uvide o intelektualnomu životnom pozivu, a u knjizi su sadržani praktični savjeti o metodi čitanja, tehnikama pamćenja i pisanja i brojnim drugim vještinama koje pomažu u razvoju i djelovanju istinskoga intelektualca.

Ako želite saznati još noviteta iz Verbuma, kliknite OVDJE

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.