Na web stranici studentskog pastorala vjernicu je zanimalo mišljenje o izborima ljepote. Pojašnjenje joj je dao don Damir Stojić.

Zanime me sto mislite o izborima ljepote. Jasno mi je da je slika svijeta mode vrlo varljiva i nerijetko u suprotnosti s krscanskim vrijednostima. No, ako smo zdrava duha, vjerujem da ga možemo održati u svakoj aktivnosti, mišljenja je vjernica na što joj don Damir pojasnio:

Zdrav duh nam pomaže da valjano prosuđujemo stvari u svakom području ljudske djelatnosti. Negdje je to lakše održati, negdje teže. Kao i mnoga druga područja „showbusinessa“ i svijet mode može ljudima pomoći da pokažu svoju kreativnost, ali i propagirati krive vrijednosti. Izbore za ljepotu ne pratim tako da o njima nemam neko osobito mišljenje. Međutim, iz skandala koji se svako malo provlače kroz novine vezano uz njih, moram priznat da mi je teško shvatiti poantu svega toga.

Čuvaj svoj zdrav duh!

Don Damir Stojić

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
PORUKA SLIKOM: Gospin lik od kamenčića
28. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.