Sadržaj s oznakom: Ljepota

Kada je poznata britanska filmska i kazališna glumica nagrađena Oscarom, manekenka i humanitarka Audrey Hepburn zamoljena da otkrije tajnu svoje ljepote, napisala je ovaj tekst koji je pročitan 24. siječnja 1993. na njenom posljednjem ispraćaju u vječnost:

Jedna od važnih stvari za ženu je njen izgled.

Djevojka koja je pismom odlučila potražiti bogatog supruga nedavno je dobila odgovor i to od generalnog direktora financijske korporacije J.P. Morgan koji je u kratkom vremenu postao hit na internetu.“Mlada i lijepa djevojka”, kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje što treba učiniti kako bi se udala za bogatog čovjeka, prenosi Dirty.

Objavljeno u Duhovni kutak | 24.11.2022.

Želiš biti lijepa?!

Za privlačne usne,
izgovaraj riječi dobrote.

Objavljeno u Meditacije | 8.5.2022.

Za bake i unuke

Oči ljubavi

Lijepa si, jedinstvena i posebna. Blagoslovljena rijetkim blagoslovima, nad tobom je ruka Svemogućega, da te brani od svakog zla i čuva za zagrljaje koji vrijede više od pogleda i osjećaja.

Na web stranici studentskog pastorala vjernicu je zanimalo mišljenje o izborima ljepote. Pojašnjenje joj je dao don Damir Stojić.

Djevojčica je napisala pismo šefu Disneya i postala hit. 'Napravite princezu koja nosi naočale da se i ja osjećam lijepo!'

Postoji na svijetu dragocjeni biser o kojemu se napisalo toliko pjesama, romana, drama, koji se našao na platnu velikih umjetničkih duša i svejedno još uvijek ostade Božja tajna nedorečena čovjeku. Nosi naziv, žena.

Meksička kraljica ljepote ostavila sve kako bi se posvetila Bogu

Objavljeno u Duhovni kutak | 9.2.2017.

Jutarnja vježba

Ne, ti nemaš ružno lice.
Ja u to ne vjerujem.

Objavljeno u Poučne priče | 28.1.2017.

Oči ljubavi

Baka i djevojčica čije je lice bilo osuto svijetlocrvenim pjegicama provele su zajedno dan u zoološkom vrtu.

Nije važno kako izgledaš, važno je da imaš dobro srce.

Od najranijih dana djeca se susreću s medijima i taj utjecaj medija svakim danom sve više raste.

Objavljeno u Kolumne | 7.7.2015.

"Lijepe ste, ali ste prazne"

"Čovjek samo srcem vidi, bitno je očima nevidljivo'' - rečenica je iz knjige ''Mali princ" koja nas može naučiti mnogočemu.