Gošća današnje emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić je gospođa DIJANA MATKOVIĆ i njezin sin MARKO koji žive u Hodbini kod Bune, u blizini Mostara.

U razgovoru s urednicom i voditeljicom emisije Paulom Tomić, Dijana će ispričati svoju sasvim nevjerojatnu životnu i priču. Čut ćete o činjenicama iz Markova života, uzroku njegove traume, simptomima, upitnoj dijagnozi, terapiji, smještaju, skrbi, nepostojanju ustanove za osobe poput njega, a zatim također i Dijaninu životnu priču, njezino prihvaćanje muževljeva PTSP-a, sinovljevog stanja, neimaštine i ostalih životnih poteškoća. Ova priča nema kraja, poučka niti zaključka. To je stoga što njihovi životi i problemi još uvijek traju, i potiču nas na pitanja o tome na koji način društvo oko nas funkcionira.

Ova emisija ne želi vam donijeti nikakvo pametovanje, nego samo uvid u to kako neki ljudi žive, s čime se suočavaju i koliko su veliki u svojoj malenosti. Zato što unatoč svemu imaju vjeru da Bog sve vodi i da će Gospa i za njih učiniti čudo za koje nastavljaju moliti! Emisiju poslušajte u nastavku:

Zanima te i ovo?
Napad na crkvu u Zagrebu – crkva oskvrnuta sotonističkim znakovljem
13. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.