U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović gost je bio Ante Prkačin.

Kao nikad do sada general i saborski zastupnik Ante Prkačin je govorio o svojim korijenima i duhovnom životu. Pričao je o uspomenama na majku koja je u vrijeme jedne krizme u Istočnoj Hercegovini kamenjem obranila biskupa od Udbe i komunista.

Iznio je detalje posta od 40 dana u kojima je htio svoju vjeru u Boga učvrstiti i kroz pokoru iskusiti njegovu prisutnost.

Osim toga, otvorene su najaktualnije teme o stanju Hrvata, Srba i Bošnjaka. Zašto po njemu u društvu vlada sustav kretenizma u kojem intelektualci i pametni ljudi ne mogu na scenu?

Progovorio je i o Srpskoj pravoslavnoj crkvi koje se ponaša agresivno, drugima ne priznaju autokefalnost premda je njihova autokefalnost, u najmanju ruku, njima došla prijevarom. Niko nikada, kaže Prkačin, zvjerski nije ubijao ljude kao Titova vojska i bolesno je stanje da netko želi biti gradonačelnik glavnoga grada Hrvata a propagira titoizam. Ima li nade da dočekamo svoja „Mojsija“ poslušajte u nastavku: 

Fra Mario Knezović/AGAPE RTV

Zanima te i ovo?
Međugorje ISTINA o prvim danima Gospina ukazanja: Marinko Ivanković i Ivan Dragićević
12. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.