Vokalno instrumentalni sastav Otkrivenje osnovan je 2009.godine.

Iza njih je nepunih devet godina pjevanja Bogu. Redovito slave svete mise srijedom u 18h i nedjeljom u 10h u župi sv. Ivana apostola i evanđelista u Mostaru. Vole spomenuti humanitarni koncert u Zenici "U susret Božiću" 2014. godine. Imali su veliku čast nastupati na koncertu "Kao nekad pred Božić" u Sarajevu 2017.,a zabilježili su nastupe na samom otvorenju ‘’Adventa u Mostaru’’ dvije godine zaredom. Također, dugi niz godina gosti su završnog koncerta Tropletovih dana koji se održava u franjevačkom samostanu. Žele naglasiti i koncert Betlehemsko svjetlo, kao i župni koncert "Evo činim sve novo". Posebna čast bila im je nastupiti pred papom Fanjom tijekom njegovog posjeta Sarajevu 2015. godine.

Prije par dana objavili su novu pjesmu i lyrics video ‘’Bio si tu’’. Tekst i glazbu napisala je Jelena Vidović, a svi zajedno su radili na aranžamanu. Prvi glas pjeva Marija Čović, back vokale Ana Mihalj i Jelena Vidović, koja ujedno svira klavijature, na gitari je Renato Perić, dok Josip Perić svira bubnjeve. Nadamo se kako ćete uživati u skladbi.

‘’Kliči Bogu, zemljo sva, opjevaj slavu imena njegova, podaj mu hvalu dostojnu.’’ Ps 66,2

Pjesmu poslušajte u nastavku:

Radiopostaja MIR Međugorje

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
DEVETNICA SVETOM JOSIPU ZAŠTITNIKU HRVATSKE
01. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.