U središtu Gospine pozornosti stoji župa sa svojim poslanjem u kojem svatko tko će iskoračiti na sveto i blagoslovljeno tlo biti dalje poslan u svijet noseći sa sobom u ruci plodove neba i radost obraćenog srca kojom će natjerati mnoge da uzmu taj dar, još danas.

Zavjet usplamtjelog srca i odgovor Majke Božje poziva „Dođite u Međugorje“. Po dolaženju iz pustinje svijeta ožeđali napajamo svoje bunare života vodom nebeskih slapova milosrđa vračajući se potom u svoje bespregledne prostore očajanja kojom Sotona nemilosrdno hara zaštičeni Gospinim plaštem od namisli kneza laži i otrova kojeg rasiplje na poljima nade, odbjegli od pohabanog ogrtača vremena u ogrtač beskonačne ljepote vječnosti. Biti ogrnut plaštem Nebeske Majke od nas traži odvažnost i vjernost, privrženost i povjerenje, nepokolebljivu odanost i vjeru Bezgrešnom Srcu koje će trijumfirati preko istinskih apostola ljubavi i mira. Biti trajno ovijen Gospinim plaštem znači njezinim očima gledati tamu vlastitih grijeha i promatrati svijet iz Srca Marijina, očima kroz koje nam je dano proživjeti sve patnje čovječanstva kroz tisućljeća neprestanog udaljavanja od Boga i bježanja od istine. Milosno je vrijeme koje proteče međugorskim brdima u trenucima ispunjenima brižnošću, nježnošću i nebeskom jekom koja se razliježe nad suznom dolinom liječeći ranjenike pristigle sa bojišnice života i smrti melemom rajskih ruža.

A na nama koji smo svim srcem prihvatili međugorsku poruku leži sva odgovornost da svojim životom pridonesemo ozdravljenju srca koja su u savezu s ocem laži, ranjena neurednošću htijenja i neraskajanog stava ohole vanjštine. Svaku od tih duša Majka čovječanstva obilno zalijeva suzama svoje poniznosti i istinom koja boli.Istom smo pozvani zapaliti svijeću u danima tame kada će će nas svježina glasa naše ljubljene Majke napustiti i biti popraćena znakovima koje je obećala kada za to dođe vrijeme. Pozvani smo biti taj znak kao svjetlonoše u dubinama izokrenutog nauka, u dubinu zamračenih srca ovijenih zamkama Zloga i nakupina laži iz sebeljublja, u dubine gdje izdaja djece Božje probada Gospino Srce. Oslobodimo tijelo od sna i razbudimo se u narjučju Prečiste, poslušajmo Gospine riječi jer sve ostalo je isprazno, kratkotrajno i propadljivo.

Gospa nam kaže da je Sotona jak u Njenom planu, ali isto nam kaže da nas neda, da nas želi za sebe, da smo Njena djeca i da će se boriti za nas. U nepreglednom polju djelovanja Zloga, pa i ovdje gdje milost cvijeta kao ruža sa dlana Prečiste, svoje korijenje pustio je Onaj koji želi zamračiti svjetlo koje isijava s brda spasenja. Nedajmo se zavaravati, zli se nemože uspesti na brdo ljubavi, može sijati svoje sijeme samo u podnožju naših dana bez molitve i noći naših strahova i mrkle tame.

Pod Gospinim plaštem možemo ustrajno i hrabro ukoračiti u svaku sumnju i nemir sa sigurnošću djeteta kojeg prati i vodi Majka za ruku. U odrastanju odgajani rukom vodiljom primismo veliku odgovornost apostolata Kraljice Mira, stoga mi smo ti koji moramo najprije primiti poruke a onda ostali, jer mi ćemo Njoj odgovarati i Njenom Sinu Isusu,"... Ja i moj Sin imamo poseban plan s ovom župom"

"...Ja vam govorim i želim i dalje govoriti....Vi samo slušajte moje upute" Upute u kojima ćemo pronaći smisao riječi u postupku djelovanja na kraju svake Njene poruke a to su "Hvala što ste se odazvali mome pozivu"

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ukradena ampula s kapljicama krvi pape Ivana Pavla II.
24. September 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.