Članovi Udruge mladih Agape pokreću dvomjesečnu akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugroženu obitelj Grbavac iz Ljubuškog, a koju čine braća Stjepan (40) i Vedran (30), i otac Ante (70).

Iz godine u godinu u ovom domu naišli smo samo na pogoršanja – svih uvjeta života. Zdravstveno stanje svakog od troje članova obitelji se pogoršava proporcionalno rastu volje za životom. Povijest ove obitelji popraćena je mnogobrojnim tragedijama koje su vrlo vjerojatno uzrok lakših i težih psihičkih poremećaja kod svih troje, priopćeno je iz Udruge mnladih Agape.

Budući da prostorije u kojima borave nisu pogodne za život te su u jako ruševnom stanju (što ovu obitelj čini beskućnicima u vlastitom dvorištu!) članovi Udruge mladih Agape odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za izgradnju prostorija u kojem će ovo troje njihovih sugrađana napokon imati uvjete za dostojan život.

Agapeovci će pokrenuti dvomjesečnu akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dvije prostorije (spavaonica i kuhinja), čiji namještaj također namjeravaju s vremenom prikupiti od građana Ljubuškog.

Stjepan je trenutno hospitaliziran u Mostaru zbog otežanog zdravstvenog stanja, no očekuje skori povratak kući (ako se tako mogu nazvati uvjeti u kojima ova obitelj živi).

Radujemo se što možemo pokrenuti ovu akciju na mnoge molbe Stjepanovih prijatelja i poznanika koji su ganuti uvjetima u kojima živi ova nesretna obitelj, navode Agapeovci.

Pozivom na sljedeći broj donirate 2KM za pomoć obitelji Grbavac. Broj mogu pozivati samo korisnici pokretne i nepokretne HT Eronet mreže : 092 890 850

Isključivo za ovu akciju Udruga mladih „Agape" je otvorila poseban podračun za sve one dobrog srca koji žele pomoći obitelj Grbavac.

Broj transakcijskog podračuna kod Unicredit banke:
3381602285563074 - za konvertibilne marke.

Za uplate iz inozemstva:
SWIFT: UNCRBA 22
IBAN: BA39 3381 6048 8556 4460

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Litanije sv. Franje Ksaverskog
03. December 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.