Probudi jutro svoga života i vjeruj u novi dan, probudi zraku sunca, uzmi zrno svoje vjere i otvori se svjetlu što ti ga Otac šalje s neba kao blagoslov.

Noć je na drugoj strani, svijet čeka na tebe, a ti danas imaš priliku ponovno vjerovati, nadati se i radovati u Gospodinu. Iako je prostor oko nas kao pustinja ispunjena grabežljivcima i hijenama koje potkradaju našu radost i pozitivne misli ali kao i u svakoj negdje u njoj žubori divan izvor, oaza na kojoj češ odmoriti svako malo svoje misli i svu svoju nevolju i nemoć predati u ruke Svemoći. Otvori se molitvi i neka tvoje srce moli dok trčiš utrku životu i milošću češ je pobijediti.

Zato trči svoje trke s najbržim, s Bogom. On je bio u tvojem jučer i tvojem sutra, sve što je bilo i što će biti On će učiniti novim i pobjedu života zajedno ćete slaviti Ovo govori Gospodin: "Ne spominjite se onog što se zbilo, nit mislite na ono što je prošlo.

Evo, činim nešto novo: već nastaje! Zar ne opažate? Da, put ću napraviti u pustinji, a staze u pustoši. (Iz 43) Okrijepi se na izvoru Gospodinovom u trenutku kada neznaš kamo i gdje, kada te zaustave crne misli a tvoja vjera odluta u tamu, znaj ovo je novi dan, vjeruj u njega. Izađi van iz sebe i dopusti suncu da zagrije obraz tvoga lica da možeš ugrijati druge u njihovoj hladnoći.

Dopusti suncu da prodre u dubinu tvoga srca da ono može rasti i svoju ljubav nekome tko je nema darovati. Dopusti ovome danu da vjeruje u tebe da ti možeš povjerovati koliko mnogo možeš dati, svaka kapljica dobrote u tebi vrijedna je u oceanu ljubavi Božje jer sa svakim dobrim čovjekom koji živi na ovome svijetu izlazi sunce.

NASMIJEŠI SE I POKLONI OSMIJEH ONOME KOJI GA NIKAD NIJE IMAO! UZMI ZRAKU SUNCA I PUSTI JE DA LETI TAMO GDJE JE NOĆ! UZMI SUZU I ISPUSTI JE NA LICE ONOG KOJI NIKADA NIJE PLAKAO! UZMI HRABROST I STAVI JE U DUŠU ONIH KOJI SE NE ZNAJU BORITI! OTKRIJ ŽIVOT I ISPRIČAJ GA ONOME TKO NE RAZUMIJE! UZMI NADU I ŽIVI U NJEZINU SVIJETLU! UZMI DOBROTU I POKLONI JE ONOME KOJI NE ZNA POKLANJATI! OTKRIJ LJUBAV I NASTOJ DA JE SVIJET UPOZNA!

Zanima te i ovo?
”Međugorje u molitvi sa Svetim Ocem”
15. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.