Magnus MacFarlane Barrow, Škot kojeg je magazin Time uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu je došao u Međugorje! Večeras će u dvorani Ivana Pavla II. predstavit svoju knjigu „Baraka koja je nahranila milijun djece“ – priču o razvoju humanitarne organizacije Marijini obroci (Mary’s Meals) koja danas u školama hrani 1 101 206 gladne djece.

Iz male barake u Dalmallyu, Magnus je 1992. tražio donacije za ratom pogođenu Bosnu i Hercegovinu. Ono što je trebala biti jednokratna akcija pretvorilo se u godine pomaganja najpotrebnijima. Magnus živi u planinama u Škotskoj i ima sa suprugom Julie 7 djece.

Knjiga opisuje put koji je Magnus prošao, stvarajući pokret koji bi jednog dana mogao stati na kraj gladi u svijetu. Predstavljanje počinje u 19 sati, a uz samog autora knjigu će predstavljati dr.Željka Markić i Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum iz Splita.

U audiozapisu poslušajte emisiju Međugorske minute:

Zanima te i ovo?
Isusova svećenička molitva
16. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.