Dragi hodočasnici za vrijeme Festivala Mladih u Međugorju (1.8-6.8.2019.) čuvajte svoje stvari, dokumente i novčanike, jer nažalost ima onih koji ne dođu moliti nego krasti  za vrijeme programa Festivala.

Najbolji savjet je da za vrijeme programa ostavite svoje dokumente u pansionu, hotelu, a ni novac da ne nosite sa samo, samo novca koliko vam je potrebno, pogotovo čuvajte svoje dokumente,  jer će puno veći problem biti ako vam nestanu dokumenti, nego novac. Svakodnevno oko crkve će biti Volonteri, zaštitari i policija koji će se brinuti za red i mir za vrijeme trajanja festivala.  Također na usluzi će vam biti Ambulanta (Maltežani) iza crkve, ako bude potrebno za intervencijom.

Tako da ukoliko bude nekih problema ili neka krađa odmah to prijavite,  ili ako se  želite se više informirati za program Festivala Mladih obratite se Volonterima koji će vam biti na usluzi svakodnevno.

30. Mladifest, Međunarodni molitveni festival mladih, Međugorje, 1.– 6.8.2019.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 21.2.2020.
21. February 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.