Profesor Davor Pavuna, svjetski poznati fizičar i znanstvenik, savjetuje kako otkriti ono po čemo smo unikatni, prepoznatljivi i jedinstveni te kako pronaći zaposlenje na kojem ćemo graditi karijeru prema svojim mogućnostima.

Tako nam kazuje kako je bitno da svatko u sebi pronađe svoju unikatnost iliti 1-3 predispozicije koje onda treba razviti u kritičkom druženju s BOLJIMA od sebe - roditeljima, učiteljima, profesorima... Naravno, tko samog sebe vara i ostaje prosječan pravnik(ca), a rođen je za vinogradara ili idealnu učiteljicu... tu osobu je dugoročno teško uklopiti u zaposlenje, upozorava Pavuna, kao i na razne zumboide u Hrvatskoj i šire po Mediteranu koji nas pokušavaju utopiti u korupciju i nepotizam partitokracije i vladavine strahom, ali daTO nije put časnih osoba te takve karijere nikome NE preporuča jer ćemo kad-tad skupo platiti, a i patiti, jer ljudska duša ipak ne vara!

Poslušajte u nastavku: 

{youtube}GEYpM6Z9sLI{youtube}

Zanima te i ovo?
Robert Schuman, prvi predsjednik Euopskoga parlamenta, na putu svetosti
19. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.