Bilo je to prije četiri godine, na obljetnicu Gospinog ukazanja u Međugorju.

Došla je moja obitelj i nekoliko prijatelja. Tada sam imao 18 godina. Sam osjećaj dolaska bio je predivan, poseban mir i radost je bila. Ja sam se prvo ispovjedio i nakon ispovijedi odlučio ići bos od crkve na Brdo ukazanja, bos kao znak moje zahvalnosti i da dam neku žrtvu Majci, nisam ni sam znao točan razlog.

Bilo je prevruće, temperatura 40, jedva sam šetao, preznoio se i nisam zna gdje ću gazit koliko je gorio asfalt i zemlja pod mojim nogama na putu do Podbrda. Tako sam se bos i vratio do crkve. Kad sam se vratio bio sam tužan jer se od vručine i bolova kako sam išao bos nisam mogao koncentrirati na molitvu Majci i mislio sam da je moja žrtva bila uzaludna! Počela je glavna sveta misa u 19h. Kad je bilo vrijeme djeljenja pričesti, nakon što sam primio Tijelo Kristovo, vratio sam se na svoje mjesto i kleknuo. Odjednom sam osjetio poseban lahor među ljudima i mir. Bile su mi zatvorene oči, ali ja sam zatvorenih očiju osijetio preko cijelog neba Kraljicu Mira! Osjetio sam njenu pristunost, mir, ljubav...

Majka je tražila da joj predam sve svoje i sav svoj život i da će me onda odvest do Isusa!

Dosta vremena sam klečao di sam joj samo predavao sve prijatelje, obitelj, rođake, neprijatelje i ljude čitavog svijeta i na kraju svoj duh, dušu , tijelo i srce... Da Ona prenese moje molitve Svome Sinu. To je bilo moje iskustvo koje nikada na ovom prolaznom životu neću zaboraviti... Bogu hvala i slava na svemu i našoj Majci Mariji na neizmjernoj ljubavi!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Svjedočanstvo p. Johannesa Rothärmela na 31. Mladifestu
04. August 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.