Na ovogodišnjem Seminaru za bračne parove susreli smo DAVIDA i GIOVANNU NAPLES iz Trevisa iz Italije.

Oni su s nama podijelili svoje iskustvo hodočašćenja i življenja Gospinih poruka iz Međugorja.

Moj muž i ja smo članovi jedne molitvene grupe koja je započela u Lourdesu. Išli smo tamo na hodočašće svake godine, započeli smo svaki dan moliti krunicu. Kada su počela ukazanja u Međugorju, došli smo i ovdje, ali smo nastavili ići i u Lourdes. Ipak, unutar mene počeo sam praviti usporedbe i počeo sam se pitati: ma je li potrebnije ići u Lourdes ili ići u Međugorje? Budući da me to mučilo upitao sam poznatog talijanskog svećenika oca Rastrellija koji mi je rekao: „Davide, ne trebaš uspoređivati, jer Gospa je u svim svetištima, važno je zaustaviti se i pustiti je u svoj život. Ali, sada je vrijeme Međugorja. Sada nam Gospa ovdje govori i mi je trebamo slušati. Ono što nam govori u svojim porukama trebamo slušati i vršiti jer nam ona sada daje poduke koje su bitne za ovaj, sadašnji trenutak. Jer ovaj povijesni trenutak sada za nas je Međugorje!“

Inače, barem jednom godišnje dolazimo u Međugorje s osobama – štićenicima udomiteljske obitelji kojoj pripadamo. Tu su osobe s različitim socijalnim problemima, zdravstvenim problemima ili problemima u ponašanju. I za sve njih hodočašće u Međugorje predstavlja važno iskustvo susreta s Božjom i Gospinom ljubavi i uvijek se dogodi neko jako iskustvo unutarnjeg izlječenja.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 14.10.2019.
14. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok