DJEČAK IZ JOSIPOVCA KOD OSIJEKA bori se protiv teške bolesti.

Jedina nam je Uskrsna želja da naš hrabri Fran ozdravi. Riječ je o dječaku u dobi od 6 godina s novootkrivenom akutnom limfoblasticnom leukemijom te su otkrili tumorsku masu na mozgu zbog čega se liječi u KBC Zagreb, zavod za dječju hematologiju. Obzirom na gore navedenu dijagnozu u Frana se planira dugotrajno liječenje većim dijelom u Zavodu, ali uz povremene boravke kod kuće, a nakon toga slijedi razdoblje oporavka te učestalih, redovitih kontrola u KBC Rebro.

Budući da se radi o djetetu sa malignom bolešću, potrebna je posebna skrb i pažnja, prije svega radi terapijom izazvane supresije koštane srži, sklonosti infekcijama, njega kože, posebne fizikalne skrbi te potrebe za psihološkim i inom potporom, te potrebom za pravilnom i prema potrebi modificiranom prehranom. Od 02.veljače, uz njega je stalno majka Gabrijela koja inače boravi u Župi Svete Barbare kako bi svakog dana mogla biti uz svoje dijete.

Najprije je liječnik opće prakse sumnjao na sarlah i upalu pluća, no na posljetku, kad je Fran prebačen na KBC Rebro otkrili su ALL dijagnozu koja zahtjeva dugotrajno liječenje, što može potrajati do dvije godine. Prima najjači oblik kemoterapije, a kad to završi čeka ga zračenje, te su mu od oca i majke prijatelji ujedinili u namjeri da bar financijski pomognu obitelji.

Naime majka Gabrijela je dobila otkaz, a svakodnevni boravak u Zagrebu iziskuje poprilično novaca, unatoč tome sto je smještena u župi odakle svakodnevno odlazi u bolnicu kako bi bila uz Frana. Isto tako čekamo 52 dan liječenja sto će biti 25. ožujka.

,,Imamo samo jednu Uskrsnu želju da se sve vrati u vrijeme kad je Fran bio potpuno zdrav dječak. U pomoć Franu Milkoviću uključili su se mnogi koji žele poduprijeti majku Gabrijelu i oca Tomislava, inače zaposlenog u Osiječkoj luci Tranzit gdje su primanja mala pogotovo sad zbog bolovanja zbog ostale djece.

ŽELITE LI VI POMOĆI OBITELJI, MOŽETE TO UČINITI:
FRAN MILKOVIĆ- (Hypo Alpe Adria Bank)-IBAN:HR70 2500 00931053 6252 3. Za uplate iz inozemstva potrebano je dodati ( SWIFT/BIC CODE: HAABHR22 ).Unaprijed od srca zahvaljujemo uz molitve obitelj Milković.''

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Mostarski paroh Radivoje Krulj: „Onaj tko sprječava izgradnju katoličke crkve u Drvaru ne može se zvati kršćaninom“
17. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline