Unatoč tome što im je napravio, bračni par neopreznom vozaču brzo je oprostio jer kako kažu, nisu željeli da ih razara tuga i mržnja.

Gentry i Handley Eddings, bračni par iz SAD-a prije dvije godine doživio je tešku obiteljsku tragediju - u prometnoj nesreći poginuo je njihov dvogodišnji sin Doobs i još nerođena beba, koju liječnici unatoč hitnom porođaju ozlijeđene majke nisu uspjeli spasiti. Beba je umrla četiri dana nakon dolaska na ovaj svijet.
 
Do nesreće je došlo kad se u njihov osobni automobil zaletio kamion kojim je upravljao 28-godišnji Matthew Blair Deans, koji je zbog izazivanja nesreće sa smrtnim posljedicama osuđen na jednu do tri godine zatvora. Pušten je u studenom ove godine, prenosi Direktno.

Unatoč tome što im je napravio, bračni par neopreznom vozaču brzo je oprostio jer kako kažu, nisu željeli da ih razara tuga i mržnja.

"Mi smo veliki vjernici koji smo nakon tragedije još više počeli vjerovati u Boga. Vjerujemo da smo zbog toga nagrađeni novim životom. Dragi naši, odsad ćete imati još dvije male duše za koje ćete moliti", napisala je Gentry na Instagramu ranije ove godine kad je saznala da je ponovno trudna i da nosi blizance.

WBTW piše da su dva dječaka, koja su dobila imena po preminuloj braći, potpuno zdravi na svijet došli početkom ovog mjeseca.

So cute. Tummy time.

Objavu dijeli Gentry Eddings (@gdobbsii)

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 20.6.2021.
20. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.