Neka snažna sila spustila se na njegovo tijelo i odgurnula me, svjedoči medicinska sestra koja je bila svjedok vraćanju dječaka u život

Bilo je prohladno zimsko jutro kad je dječak John Smith (14) pao u vodu ledenog jezera u Missouriju. Kad su ga zaposlenici hitne pomoći izvukli bio je pod ledenom vodom već 15 minuta. U bolnici John je mrtav ležao šezdeset minuta, nakon svih pokušaja oživljavanja. Tada je do njega ušla njegova majka.

‘Nakon što sam ušla u njegovu sobu, stavila sam ruke na njegove noge. One su bile hladne kao led i sive boje. On je bio mrtav’, svjedoči majka dječaka Ivana Joyce Smith i nastavlja.

‘No to me nije slomilo. Počela sam moliti vičući: Bože vrati mog sina! Zazivala sam Boga i Duha Svetog za njegov život’.

Nakon nekoliko minuta iskrene molitve dogodilo se nešto čudesno. Puls se odmah vratio, a liječnici i medicinska sestra u čudu su gledali što se događa.

Sestra je posvjedočila da je oživljavanje trajalo 27 minuta i da nije bilo znaka života.

‘U trenutku kad je njegova majka molila za njega nešto se spustilo na Ivanovo tijelo, neka velika snaga koja me čak odgurnula unatrag i odjednom je on dobio puls i oživio. Mi smo jednostavno bili zaprepašteni’ – kaže medicinska sestra.

Liječnici su također začuđeni kako se dječak nakon povratka u život brzo oporavio. Kazali su da je medicinski posve nemoguće da nakon što je mozak bio toliko dugo mrtav, bude bez oštećenja.

Mislili su kako će, iako se vratio u život, ostati biljka. Međutim, dječak je potpuno obnovljen i zdrav a njegova priča fascinirala je i vratila nadu mnogima. Njegovo čudesno ozdravljenje opisano je i u knjizi ‘Nemoguće’.

‘Objavljivanje ove priče u javnosti nije na našu korist’, rekla je majka i dodala, ‘činimo to zato što ljudi diljem svijeta trebaju nadu. Nismo mi odgovor, odgovor je BOG koji se s nama poslužio da posvjedočimo veliku istinu: Bog nije mrtav, on živi i još uvijek čini čuda u životima onih koji ga iskrena srca traže’.

Zanima te i ovo?
Župna devetnica za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja
13. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.