Božja pobjeda ima mnoštvo novosti na svom YouTube kanalu, evo o čemu se radi

Osim slavljeničkih pjesama i kratkih pouka, molitvena zajednica Božja pobjeda na svom YouTube kanal od nedavno ima i podcast. Gosti prvog podcasta bili su don Damir Stojić i Marko Blagović, nekadašnji voditelj zajednice Božja pobjeda. Govorili su o duhovnom pozivu i pozivu na brak.

Svaki mjesec možete očekivati jednu epizodu podcasta, za termin pratite profile Božje pobjede na Instagramu i Facebooku.

Novost su i kratki molitveno-slavljenički susret Više Tebe koji će također izlaziti na Youtube kanalu Božje pobjede redovito, na mjesečnoj bazi.

„Stvoreni smo da cijelim svojim bićem slavimo našeg Oca koji nas neizmjerno ljubi i želi ući u odnos s nama i zato ovim molitvenim susretima želimo s vama u molitvenoj atmosferi otvarati naša srca i prebivati u slavljenju Kralja naših života. Pozivamo vas da nam se pridružite u slavljenju i molitvi.“ – piše u opisu prve snimke Više Tebe.

Božja pobjeda objavila je i novu studijsku pjesmu. Radi se o prepjevu poznate pjesme Worthy of it all za čiji su tekst i glazbu u originalu zaslužni David Brymer, Ryan Hall i Mark Hill.
„Prošlih godinu dana bili smo fokusirani na akustične projekte Pjesme sa susreta, Kao ruža i Čisto srce, a sada donosimo ponovno nešto u studijskoj verziji i to u formi spota i lyric videa u jednom.“ rekao je Petar Buljan.

Redatelj spota je Zdravko Terkeš, glumac Miro Barnjak. Glazbenu produkciju radili su Grgur Sesar i Petar Buljan, a posebna zahvala za projekt zaslužuju Marko Sliko Raguž, Josip Marinčić, fra Andrija Majić.