Sadržaj s oznakom: Božja pobjeda

Molitvena zajednica „Božja pobjeda“ održala je po prvi put večer slavljenja, pod nazivom „Gore srca“ u subotu, 14. listopada, u sportskom centru „Gripe“ u Splitu. Procjenjuje se da je na koncertu bilo više od pet tisuća posjetitelja.

Molitvena zajednica Božja pobjeda organizira prvu Večer slavljenja u Splitu. Nakon održane četiri večeri slavljenja u Zagrebu, Božja pobjeda 14.listopada 2023. dolazi u veliku dvoranu Gripe u Splitu.

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

U subotu 17. 12. 2022. godine u 19.00 sati, u gradskoj sportskoj dvorani Pecara, Široki Brijeg održati će se drugi po redu humanitarni koncerta duhovne glazbe “U mom srcu Vatra”. 

Osim slavljeničkih pjesama i kratkih pouka, molitvena zajednica Božja pobjeda na svom YouTube kanal od nedavno ima i podcast. Gosti prvog podcasta bili su don Damir Stojić i Marko Blagović, nekadašnji voditelj zajednice Božja pobjeda. Govorili su o duhovnom pozivu i pozivu na brak.

Petar Buljan poznat je vjerničkom puku kao glavni glas slavljeničkog tima „BOŽJA POBJEDA!“ Gostovali su u emisiji IN FAMILIA DEI na Laudato TV. U razgovoru s voditeljicom emisije Dianom Tikvić dotaknuli su se brojnih tema.

Na samom početku korizme Božja pobjeda donosi nešto novo i drugačije. Snimili su svoju verziju pjesme „Čisto srce“. Pjesma je nadahnuta pokorničkim psalmom 51. Iz zajednice poručuju je uobičajeno izvodili na svojim molitvenim i evangelizacijskim susretima tijekom korizme.

Slavljenički bend „Božja pobjeda“ je u petak, 4. veljače 2022. objavio novi prepjev prekrasne duhovne pjesme za koju je u originalu tekst i glazbu napisao Matt Redman. Pjesma se zove Nothing But The Blood, ili na hrvatskom: Ništa osim Krvi!

Božja Pobjeda novim spotom poziva na zahvaljivanje Bogu za sve stvoreno.

Slavljenička služba „Božje pobjede“ predstavila je svoj novi audio-vizualni projekt „Sh'ma Israel“.

Dragi prijatelji, projektom "Pjesme sa susreta" slavljenička služba zajednice "Božja pobjeda" u suradnji s kućnim molitvenim zajednicama donosi vam pjesme koje se mogu čuti na otvorenim molitvenim susretima zajednice.

Petar Buljan voditelj je slavljeničkog tima zajednice 'Božja pobjeda' koja okuplja jedanaest različitih molitveno-pastoralnih službi u crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu.

Alan Hržica, Petar Buljan iz molitvene zajednice "Srce Isusovo" i Stijepo Gleđ Markos nastupili su večeras na koncertu duhovne glazbe na Stradunu.

U prepunoj dvorani sportskog centra Gripe, u subotu 11. studenog 2017. godine, održan je najveći koncert duhovne glazbe u povijesti grada Splita „Najmanjima od najmanjih“.

Večer slavljenja: velikim koncertom duhovne glazbe u City Plazi Zagreb zajednica mladih Božja pobjeda obilježila je 10. obljetnicu svoga postojanja.

Karizmatska molitvena zajednica Božja pobjeda postoji već 10 godina.

Stranica 1 od 2