Božja pobjeda: Održana Večer slavljenja u prepunom Domu sportova

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Oko 4000 ljudi, iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine, jednim je srcem u zajedništvu slavilo Gospodina. Sve je započelo videom koji je prikazom citata iz Svetog Pisma objavio istinu: Tko je Isus Krist?

Večer je osim slavljenja Gospodina pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenucima. Na samom početku večeri bila je molitva predanja, zatim molitva za krštenje u Duhu Svetom, a posebno snažna bila je molitva za ozdravljenje, preko koje je Otac, vjerujemo mnoge dotaknuo i ozdravio.

Večer slavljenja je slavljenje prožeto molitvom, u kojem se traži susret sa živim Bogom. Tijekom večeri bila je opipljiva milost i snaga Duha Svetoga.

Večer je zaključio don Damir Stojić, duhovnik zajednice Božja Pobjeda. Nakon što se zahvalio svima, zazvao je blagoslov na sve okupljene, a nakon završnog blagoslova uslijedile su još četiri pjesme.

bozja pobjeda 4

Foto: Božja pobjeda

bozja pobjeda 3

Foto: Božja pobjeda