Kupnjom albuma "Moja Hridino" Stijepa Gleđ Markosa doniramo dio sredstava za pomoć potrebitima

Portal medjugorje-info.com organizira humanitarnu akciju za pomoć potrebitima. Humanitarna akcija ostvaruje se od dijela sredstava koji se prikupe kupnjom CD albuma "Moja Hridino" Stijepe Gleđ Markosa.

Album možete naručiti putem službene stranice Stijepa Gleđ Markosa: www.markos.com na kojoj se nalazi formular koji trebate ispuniti s vašim podacima kao i područje za upisati donacijski kod MINFO - tako će se znati da ste za CD doznali putem stranice "Međugorje-info" te će po tome dio sredstava od prodaje albuma biti doniran po preporuci naše Facebook stranice.

Cijena CD-a je 80 KN ili 20 KM.

Hvala dragom Bogu i našoj Majci Mariji što nas okuplja pod svojim okriljem i koja nas drži u zajedništvu!

Božja Riječ u pjesmi i u tvome domu

Više o samom albumu "Moja Hridino" napisao je sam Stijepo:

Album ‘Moja Hridino’ temelji se na ‘davidovski’ nježnim i tihim izvedbama koje će pomoći slušatelju kako bi u svome srcu osjetio dubinu Božje Riječi. Većinu pjesama koje su na albumu skladao sam u prvim mjesecima pandemije i teškog razdoblja kada sam dobio poticaj da kroz pjesmu ljudima donesem ohrabrenje i Božji mir. Biblijski tekstovi i snaga Božje Riječi pružali su mi utjehu u najtežim trenucima kada je melodija krenula izvirati iz molitve. Pjesme sam izveo uz vlastitu gitarsku pratnju kako bih imao potpunu umjetničku slobodu i osjetio sam da to moram podijeliti s drugima. Na moju radost brojni slušatelji su iskusili isti doživljaj utjehe i ohrabrenja.

Pjesmu „Moja hridino“ poslušajte i pogledajte OVDJE.