Sadržaj s oznakom: Stijepo Gleđ Markos

U srijedu, 14. prosinca u 19 sati u Domu sv. Ante na Humcu na još jednom duhovnom susretu srijedom gostovati će Stijepo Gleđ – Markos međunarodno priznati hrvatski tenor.

Portal medjugorje-info.com organizira humanitarnu akciju za pomoć potrebitima. Humanitarna akcija ostvaruje se od dijela sredstava koji se prikupe kupnjom CD albuma "Moja Hridino" Stijepe Gleđ Markosa.

Danas u 14,00 sati ujedinimo se u molitvi „KRUNICE HRVATA SVEGA SVIJETA“. Predmolitelji će uz patra Iku Mandurića biti krčki biskup mons. Ivica Petanjak te pjevači Alan Hržica, Marija Husar Rimac, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Vanessa Mioč.

Na blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice, 7. listopada i u listopadu koji je Gospin mjesec, u Gospinu čast, dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos predstavio je svoju novu pjesmu za koju je sam napisao glazbu i stihove: „KRALJICA MIRA“!

U današnjoj emisiji PUT SRCA, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međuorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić nastavlja se razgovor sa gostom iz prošle emisije, a to je Stijepo Gleđ Markos, međunarodno priznat hrvatski tenor.

Na 8. Međunarodnom hodočašću za osobe s teškoćama u razvoju i invaliditetom svoje svjedočanstvo obraćenja i služenja ranjivoj populaciji društva, održao je i Stijepo Gleđ – Markos međunarodno priznat hrvatski tenor.

U subotu 8.6.2019. na večernjoj svetoj Misi u sklopu 8. Međunarodnog Hodočašća za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom, imali smo priliku umjesto psalma između čitanja, čuti pjesmu "Psalam 18" u izvođenju dubrovačkog tenora Stijepe Gleđ Markosa.