Stijepo Gleđ – Markos: Najava za „Krunicu Hrvata svega svijeta“

Danas u 14,00 sati ujedinimo se u molitvi „KRUNICE HRVATA SVEGA SVIJETA“. Predmolitelji će uz patra Iku Mandurića biti krčki biskup mons. Ivica Petanjak te pjevači Alan Hržica, Marija Husar Rimac, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Vanessa Mioč.

Ekskluzivno za portal Medjugorje-info.com STIJEPO GLEĐ MARKOS ovako ju je najavio i otkrio nam nakanu za koju će moliti:

„Jako mi je drago što ću sa svojim kolegama sudjelovati danas u krunici svih Hrvata koju predvodi p. Ike Mandurić! Želio bih da se doista po ovoj molitvi izlije Božji blagoslov na naš hrvatski narod i na sve one koji se osjećaju Hrvatima, da nas poveže kao jedno i da donese mir u ovome svijetu u kojem vlada jedan veliki nemir, jedna velika tjeskoba. Molimo da se baš sada na izlije milosrđe Gospodina Isusa na cijeli svijet, da se smanji nasilje i da ljudi u miru, u Božjoj ljubavi nađu izlaz za sve svoje probleme – jer nam samo Gospodin može u svemu pomoći. Neka ova krunica bude uvod u jednu dugotrajniju i postojaniju osobnu molitvu svakoga od nas!“ – poručio je Stijepo!