Sadržaj s oznakom: Krunica Hrvata svega svijeta

Osamdeset četvrta krunica Hrvata svega svijeta započet će 23. ožujka u 9 sati. Predmoli je zajednica Hrvata u zapadnoj Australiji, javlja HKM.

Hrvatski vjerski centar sv. Nikola Tavelić iz Buenos Airesa u subotu je molio 70. Krunicu Hrvata svega svijeta. Iz ovog dalekog grada u Argentini javili su se: fra Josip Peranić, Mariano Borhi s obitelji, Marija Gadže, Ana Premužić, Lillija Vlaho i Maria Stegnar.

Hrvatska katolička župa iz Münchena, predvođena svojim župnikom fra Petrom Klapežom, u subotu je molila 69. Krunica Hrvata svega svijeta.

O novoj i digitalnoj evangelizaciji govorili su don Damir Stojić i Maroje Burum. Za glazbene točke programa pobrinuli su se Stijepo Gleđ Markos, Tamara Perc i obitelj Borha. Voditeljica konferencije bila je Lejdi Oreb.

Krunicu Hrvata svega svijeta u subotu su predmolili učitelji hrvatskog jezika u hrvatskim školama diljem svijeta. Domaćin Ike Mandurić ugostio je obitelj Paragu (Chicago), Renatu Nikoletić (Sydney), Antonelu Nikolić (Hamilton), Andrijanu Matić Matičević (Basel) i Emily Erceg (New York), piše dijaspora.hr.

Inicijativu je organizirao otac Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog zemljotresa i pandemije koronavirusa.

Danas u 14,00 sati ujedinimo se u molitvi „KRUNICE HRVATA SVEGA SVIJETA“. Predmolitelji će uz patra Iku Mandurića biti krčki biskup mons. Ivica Petanjak te pjevači Alan Hržica, Marija Husar Rimac, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Vanessa Mioč.

Poznati duhovni glazbenici predmolitelji otajstava: bit će molitve i pjesme!

Tko predmoli na Dan državnosti?

U subotu 23. svibnja u 14,00 sati po hrvatskom vremenu po osmi puta organizira se uživo on-line molitvena inicijativa 'Krunica Hrvata svega svijeta'.

U subotu 16. svibnja u 14,00 sati po hrvatskom vremenu po sedmi puta organizira se uživo on-line molitvena inicijativa 'Krunica Hrvata svega svijeta'. Inicijativu je organizirao otac Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog zemljotresa i pandemije koronavirusa.

U subotu 9. svibnja u 14,00 sati po hrvatskom vremenu po šesti puta organizira se uživo on-line molitvena inicijativa 'Krunica Hrvata svega svijeta'. Inicijativu je organizirao otac Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog zemljotresa i pandemije koronavirusa.

U subotu 2. svibnja u 14,00 sati po hrvatskom vremenu – izmoljena je i PETA krunica Hrvata svega svijeta.

Danas u 14,00 sati po hrvatskom vremenu - evo nam i PETE Krunice Hrvata svega svijeta: sa svih kontinenata, iz stotina gradova, tisuća domova, s desetina portala, medija, radiopostaja…

U subotu u 14,00 sati po hrvatskom vremenu po peti puta organizira se uživo on-line molitvena inicijativa 'Krunica Hrvata svega svijeta'.

Molitvena inicijativa 'Krunica Hrvata svega svijeta' poziva sve vjernike da se priključe molitvi krunice uživo na Veliku subotu, 11. travnja u 14 sati po hrvatskom vremenu.