Poslušajte himnu šestog Antunovskog hoda mladih - "Tko daje srce, daje sve"

Šesti Antunovski hod mladih i ove je godine najavljen novom pjesmom koja će se 8. lipnja zasigurno pjevati zagrebačkim ulicama.

Antunovski hod mladih već se tradicionalno najavljuje predstavljanjem prigodne pjesme. Organizatori Hoda objavili su pjesmu pod nazivom „Tko daje srce, daje sve”, što je ujedno i geslo ovogodišnjeg, šestog Antunovskog hoda mladih, javlja HKM.

antunovski hod mladih poster

Pjesmu izvodi grupa Ješua koju čine Manuela Krstanović, Ana Ladan, Jelena i Ana Vidojević, članice slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice Sveti Duh. Violinske dionice odsvirala je Ana Vidojević, a gitare Tomislav Presečki.

Autori su teksta i glazbe Mislav Ramljak i Ana Vidojević, dok glazbenu produkciju i aranžman potpisuje Goran Kovačić.

Za videoprodukciju zaslužna je Evangelizacijska zajednica Sveti Duh, a za snimanje Gabrijel Fabić, Andrej Bešlić i Tomislav Dunđer, a za rasvjetu fra Filip Pušić.

Šesti Antunovski hod mladih održat će se 8. lipnja 2024. s početkom u 12 sati u svetištu sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Hod organizira Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca pod vodstvom fra Stjepana Brčine, a u suradnji sa župama svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima te s Evangelizacijskom zajednicom Sveti Duh s kojom redovito organizira Duhovno-duhovite večeri za mlade.

Obogatite ovo radosno radosno, 16 kilometara dugo, hodočašće prema bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svojim prisustvom, molitvama, pjesmom i slavljenjem Gospodina.