Svim ljubiteljima duhovne glazbe radosno predstavljamo novi videospot Alana Hržice

Pjesma Temelj mog života dio je posljednjega Alanova albuma, a sada je dobila i videospot u produkciji mlade ekipe Studija Regnare.

Ova je pjesma inače jedan od velikih, poznatih svjetskih hitova duhovne glazbe. Originalni joj je naslov Build my life, a njezin je autor Patt Barett. Tekst je na hrvatski jezik prevela naša poznata autorica Romana Bilaver, a aranžman je načinio glazbeni producent Grgur Sesar. U spotu sudjeluje bend Alana Hržice, koji je već dobro poznat široj publici, a to su glazbenici: Andrej Grozdanov, Stjepan Habunek, Benedikt Berić i Helena Lijić.

Ovim nam je povodom Alan rekao:

„Drago mi je da sam ovim videospotom uspio predstaviti i petu pjesmu (singlicu) sa svojega posljednjeg albuma. Dakle, možemo reći da već pola albuma praktički ima status posebne pažnje zbog snimljenih videospotova, a rado bih tako i nastavio. Smatram da se pjesma najsnažnije doživi audiovizualnim pristupom. Pjesma Temelj mog života meni je najdraža pjesma albuma i baš donosi pravu slavljeničku atmosferu. Uvjeren sam da će odlično funkcionirati u izvođenju uživo i već je polako ubacujem u repertoar gdje god se za to pokaže prilika.“