VIDEO Neslužbena livanjska himna: Pjesmu su dobro prihvatili u čitavom svijetu, poruke podrške stižu svaki dan

Popularni livanjski band Martini čine vokali Ilija Gelo i Vesna Ivković, Ante Radoš - Šoba (gitare), Robert Vidović (bas-gitara), Mario Perković (klavijature) i Ante Brčić (bubnjevi). Oni su ovih dana s KUD-om Ljubunčić snimili spot za vrlo popularnu pjesmu “Jedan dan života” koju su Livnjaci, posebno oni u inozemstvu, odmah prigrlili.

"Pjesma je stvarno dobro prihvaćena u Livnu i okolici, a pogotovo u inozemstvu. Livanjskoj zajednici Zürich ona je čak i službena himna", kaže Ilija Gelo, interpretator neslužbene livanjske himne, piše Večernji list.

Kako ste se odlučili napraviti spot?

U tom projektu zajedno smo od početka mi kao glazbena podloga i KUD Ljubunčić kao pjevačka pratnja. Pjesma je objavljena na našem kanalu, ali je pjesma i spot naš zajednički projekt.

Tko je radio spot i gdje ste sve snimali?

Autor spota je Photo studio Karadža iz Livna, kojima se ovim putem želim i najviše zahvaliti jer su odradili lavovski posao u jako kratkom vremenu. Snimanje je bilo u Beču, na našoj planini Goliji i Rujanima. Želio bih zahvaliti Marku Propadalu, koji se pojavljuje u spotu na lokaciji Beč, također zahvaljujem i obitelji Kovač i Ivici Gelo na ustupljenom imanju te obitelji Ćenan na ustupljenoj konobi.

Hoće li Martini band i KUD Ljubunčić slične spotove raditi i za još neke pjesme?

Mislim da nećemo stati na ovome pogotovo jer nam svaki dan stižu riječi podrške i hvale tako da će Martini band i KUD Ljubunčić zasigurno nastaviti suradnju i truditi se novim projektima i dalje uveseljavati naše ljude diljem svijeta. 

Označeno u