PODRŠKA IZ ISELJENIŠTVA Frama iz HKM Zürich sudjelovala na Hodu za život u Zagrebu

U Zagrebu je održan veličanstveni “Hod za život”, a jedan dio zajednice Hrvatske katoličke misije Zürich (HKM Zürich) bio je ponosan sudionik, javlja croexpress.
Njihova prisutnost predstavlja snažno svjedočanstvo kršćanskog angažmana za civilizaciju života, o kojoj je toliko govorio sveti papa Ivan Pavao II.

Farmaši HKM Zürich su, također, nešto ranije u svojoj zajednici u Zürichu, sudjelovali u Hodu za život, pokazavši svoju predanost promicanju vrijednosti života. Njihova prisutnost u Zagrebu predstavlja nastavak njihove predanosti i podrške ovoj važnoj inicijativi.

Tijekom Hod za život, HKM Zürich je zajedno s tisućama drugih sudionika prošao gradom, izražavajući podršku za nerođene, one koji nemaju glas. Njihova vjera u Gospodina Isusa Krista daje im snagu da se bore za svaki život, a posebno za one koji su najranjiviji.

Ova inicijativa je važna jer podsjeća na poruke koje je sveti papa Ivan Pavao II. neprestano isticao – da je svaki život neprocjenjiv, od trenutka začeća do prirodne smrti. Sudjelovanje HKM Zürich u Hodu za život u Zagrebu predstavlja njihovu predanost životu i ljubavi prema bližnjima.

Neka Gospodin Isus, bude snaga za svaki život, posebno za one koji nemaju glasa.