HOLYWIN Donosimo raspored bdijenja

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održava se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

Buje
U župnoj crkvi Sv. Servula u Bujama u Istri slavljenički koncert predvode Infinitas i Dominik Lučić s početkom u 19 sati.

Domaslovec

U Župi Krista Kralja u Domaslovecu program započinje svetom misom u 18:30 sati, a prije svete mise postoji mogućnost i za svetu ispovijed. Nakon mise uslijedit će predstava o sv. Dominiku Saviju te će vjernici imati priliku ostati pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u cjelonoćnom klanjanju.

Đurđevac

U župnoj crkvi u Đurđevcu prije svete mise prilika je za svetu ispovijed. U 18 sati je sveta misa nakon koje će uslijediti klanjanje i druženje.

Gospić

U katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću program započinje u 20 sati kada će biti prikazan film o bl. Chiari Luce Badano, a od 21 sati je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za vrijeme kojega postoji mogućnost ispovijedi i duhovnog razgovora.

Zagreb

U Župi bl. Alojzija Stepinca program započinje u 20 sati pokorničkim bogoslužjem, a od 20:20 sati je molitva krunice. Potom će u 21 sat uslijediti klanjanje pred Presvetim. Cijeli program završavam svetom misom u 22 sata.

Križevci

U župnoj crkvi Sv. Križa program započinje u 19 sati.

Labin

U crkvi Sv. Franje program započinje svetom misom u 18 sati, a nakon koje će uslijediti klanjanje, slavljenje i molitva na nakanu djece i mladih.

Našice

U Župi sv. Antuna Padovanskog program započinje u 20 sati svetom misom.

Nijemci
U crkvi Sv. Katarine program započinje molitvom krunice u 18 sati, a nakon toga uslijedit će sveta misa i euharistijsko klanjanje.

Požega

U crkvi Sv. Leopolda Mandića program započinje molitvom u 20 sati, a nakon toga uslijedit će sveta misa, duhovni nagovor, predstava, klanjanje i druženje.

Punat
U Župi Presvetog trojstva od 17 sati prilika je za svetu ispovijed, a nakon toga uslijedit će sveta misa i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Rijeka

Program započinje u 20 sati u Salezijanskoj klasičnoj gimnaziji.

Rasinja
“Upoznajmo naše svece” – pozivne su riječi s plakata u Rasinju gdje će se ‘Holywin’ održati u 20 sati. Prva je procesija sa svijećama, potom radionica o svecima, klanjanje i druženje.

Split

U Župi Presvetog Srca Isusova – Visoka ‘Holywin’ će se održati u 19 sati. Prvo je sveta misa, a nakon toga nagovor, predstava, svjedočanstvo, obnova krsnih obećanja i služba svjetla i pub kviz.

Subotica

“Na anđeoskoj straži” – pozivne su riječi s plakata u Subotici gdje će se ‘Holywin’ održati u 20 sati.

Srijemski Karlovci

Program započinje u 18:30 sati svetom misom.

Tuhelj

U Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije program započinje u 18 sati sakramentom ispovijedi nakon kojega će uslijediti sveta misa, klanjanje, križni put, krunica i druženje.

Šibenik

Program započinje u 17:30 sati molitvom krunice.

Varaždin

Početak je u 19:30 sati kada je mogućnost za svetu ispovijed. Potom u 20 sati započinje službeni dio programa.

Vidovec

Po prvi puta u župnoj crkvi u Vidovcu održat će se ‘Holywin‘ pod geslom “Svetost pobjeđuje”.

Vinkovci

Program započinje u 21 sat cjelonoćnim klanjanjem.

Virovitica

“Ta vi ste, braćo, na slobodu pozvani” pozivne su riječi s plakata u Virovitici gdje će se ‘Holywin’ održati od 19 sati.

Voloder

Bdjenje u oči svih svetih započinje u 19 sati u crkvi Sv. Antuna Padovanskog.

Zagreb

“Volite ljubav, ali volite je predano i savršeno” – pozivne su riječi s plakata u Zagrebu gdje će se ‘Holywin’ održati od 19 sati u organizaciji Pastorala mladih.

Županja

Program započinje svjedočanstvom u 17 sati.

Mostar (BiH)

“Dođi i vidi”- pozivne su riječi s plakata u Mostaru gdje će se ‘Holywin’ održati od 18 sati.

Karlovac

Nacionalno svetište svetog Josipa i Karlovački dekanat organizira više aktivnosti uoči svetkovine Svih svetih 31. listopada 2022. godine pod nazivom Holywin. Malonogometni turnir krizmanika Karlovačkog dekanata održat će se u športskoj dvorani Osnove škole Dubovac 31. 10. 2022. s početkom u 8.45 sati. U Nacionalnom svetištu svetog Josipa istog dana u 18.30 sati svečano misno slavlje predvodit će vlč. Ivan Braovac, upravitelj župe Pohoda BDM u Mahičnu, u koncelebraciji sa karlovačkim svećenicima. Slijedi predstava “Bog u metrou”, nadahnuta istoimenom knjigom Gilberta Le Mouëla.

Označeno u