Tisuću mladih vjernika na velikom koncertu duhovne glazbe u Osijeku

13.12.2017. uoči Božića i Nove Godine bilo je veće za pamćenje koje nikada nećemo niti možemo zaboraviti.

Dogodilo se čudo u Župi Svetog Ćirila i Metoda u Osijeku, oko tisuću vjernika a naročito puno mladih ispunilo je crkvu, neki su stajali čak i vani na hladnoći. Velika snaga ljubavi i humanosti slila se na sve prisutne vjernike i glazbenike koji su pokazali i dokazali svoje plemenito i veliko srce prema obiteljima u socijalnoj potrebi.

Održan je humanitarni koncert duhovne glazbe na kojem su nastupili izrazito humani i plemeniti glazbenici Lijepe Naše, Petar Buljan i Alan Hržica iz Zagreba, te Matej Galić iz Osijeka.

Večer je bila ispunjena slavljenjem i toplinom, srca su gorjela od ljubavi. Mladost se probudila i stopila u Rijeku ljubavi koja je ujedinila sve prisutne i ganula ih do suza. Na susretu kojeg su svi doživjeli kao istinsku i pravu duhovnu obnovu, milost je i osobiti znak ohrabrenja i podrške svim obiteljima u socijalnoj potrebi. Orila se duhovna glazba uz sveopću pratnju svih prisutnih, što je bilo nešto posebno uzvišeno uz bodrenje, pjesmu i pljesak kako glazbenika tako i vjernika.

Koncert je bio isključivo namijenjen za siromašne obitelji i njihove potrebe ,te je tom prilikom prikupljeno 22.678,00 kuna .

Zahvaljujući Vama i Vama sličnima vraća se vjera u bolje sutra, Božje svjetlo obasjava put nade i vjere da Slavonija nije zaboravljena.

Od srca Vam hvala u ime siromašnih obitelji i njihove dječice čuvao Vas i blagoslovio dragi Bog. 

Predsjednica udruge: Štefica Čučak