Za dva dana započinju svibanjske pobožnosti.

Gospa je 1984. godine na uočnicu Velike Gospe u poruci koju je dala Ivanu Dragičeviću tražila da se svaki dan mole sva tri dijela krunice. Otada u Međugorju je svaki dan tokom cijele godine, mogli bismo reći, „svibanjska pobožnost“ zbog toga što se prije svake večernje svete mise mole po dva otajstva krunice (radosna i žalosna otajstva) te Gospine litanije. Iza svete mise, moli se MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE DUŠE I TIJELA, blagoslov nabožnih predmeta te slavna otajstva krunice.

Svibanjska pobožnost u našim župama, prilika je za sve nas redovitije i svjesnije sudjelovati u molitvi i sakramentima. A izgleda kako se upravo ova OZDRAVLJUJUĆA I IZLJEČUJUĆA dimenzija sakramenata i liturgije, sve više zaboravlja.

Gospa u Međugorju vodi posebnu brigu prema bolesnicima i duha i tijela, a u današnjoj emisiji PUT SRCA, koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić, istražila je što je u počecima ukazanja Gospa kazala o svetoj misi, molitvi za bolesnike i svetoj ispovijedi! Poslušajte i posebnu MOLITVU ZA BOLESNIKA koju je Gospa preporučila i otkrijete kako je, više od ozdravljenja i zdravlja, Gospi važnije da je bolesnik u vjeri i molitvi i da je otvoren za trpljenje i strpljivo nošenje svoga križa ako je to za njega Božja volja. Gospi je najvažnije čovjekovo obraćenje, tj. njegovo vječno spasenje!

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Otvara se Laudato TV centar Međugorje
19. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.