31. Mladifestu su ove godine prisustvovali i brojni mladi iz Međugorja i okolice.

Skoro svakoga dana na program je dolazila i mlada studentica Lea Juričić iz Čitluka. Za portal medjugorje-info.com svoje svjedočanstvo je uputila pismenim putem. Njezino svjedočanstvo donosimo u cjelosti:

"Mladifest je za mene iznimna radost i veselje. Cijelu godinu iščekujem ponovni susret. Osobita prilika za moj duhovni život i duhovni rast je zajednička molitva i glazba, pjesma i meditacije te nakane cijeloga svijeta skupljene za oltarom u Međugorju. Međugorje je inače za mene poput doma, kuće mira. Kako živim u Čitluku, praktično sam u Međugorju odrasla i osjećam se dio ove crkve koja u zajedništvu moli, voli i slavi Boga. Tu sam također pronašla toplinu i majčinski zagrljaj Kraljice mira. Često sam s roditeljima, a sada i sama na molitvi krunice na Brdu Ukazanja ili Križevcu – tako da osjećam kako je cijeli moj život jedno hodočašće uz Kraljicu mira, našu Majku. Međugorje je i moja ispovjedaonica, i ovdje najčešće dolazim na ispovijed, a posebno danas kad je porcijunkulski oprost. Osjećam kako je svatko od nas pozvan doći i na svojoj koži osjetiti geslo ovog Mladifesta: „Dođite i vidjet ćete!“ I vjerujem kako će svatko za sebe pronaći ono što zaista traži."

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Devetnica za duše u čistilištu
23. Ottobre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.