U ponedjeljak 26. listopada 2020. zaokružiti će se točno tri tjedna kako petnaestak hodočasnika iz Kanade boravi u Međugorju. U Međugorje su stigli 6. listopada nakon iscrpljujućeg putovanja Kanada – Frankfurt – Minhen – Split – Međugorje. Najveći problem im je bio kako imati važeći negativan covid-test jer im je put trajao pet dana. Bili su presretni kada su otkrili da ga mogu napraviti na aerodromu u Frankfurtu u pauzi od tri sata koju su imali između letova.

Vrijeme u Međugorju provode najviše u molitvi. Zbog molitve, mise, klanjanja su i došli ovdje, budući da su članovi molitvene grupe 'John Alexander Chatolic Mission of Love'. Osnivač grupe je John Alexander, porijeklom Englez koji u Međugorje dolazi od 1994. godine. Do sada je bio 19 puta. I oni kao grupa trude se doći svake godine. John je bio dijete s poteškoćama (gluhonijem i slabovidan). Ostavljen od roditelja živio je u domu za napuštenu djecu sve do odrasle dobi.

Nakon povratka sa hodočašća u Međugorje, kod kuće je imao osoban susret s Gospom koja ga je pozvala da osnuje molitvenu grupu. On ju je pitao, a kako će on to učiniti kad je gluh, slijep i nijem. Gospa mu je kazala da će ga Njezin Sin ozdraviti. I doista, Isus mu je otvorio oči, uši i jezik. Već 12 godina John živi u Kanadi i okuplja oko sebe ovu molitvenu grupu. Čvrsto vjeruju u Gospinu prisutnost u Međugorju i uvijek dolaze ovdje napojiti se Njezinim mirom i ljubavlju. 

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Papa Franjo na općoj audijenciji: Razgovor s Bogom je milost
04. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.