Veliki župni zbor „KRALJICA MIRA“ ovih dana snima video spotove za dvije pjesme: međugorsku himnu „Došli smo ti Majko draga“, te „Hvali dušo moja Gospodina“.

Čine to uz znak zahvalnosti za sve milosti primljene od Kraljice Mira u ovih 40 godina ukazanja. Kadrovi za spot snimani su u crkvi sv. Jakova i na Brdu ukazanja kamerom video-foto studija ĐANI iz Međugorja.

Posebno je bilo lijepo u srijedu 9. lipnja 2021. kada se snimalo na Brdu ukazanja jer su svih 36 članova zbora zajedno sa svojom voditeljicom s. Irenom Azinović i orguljašicom prof. Katjom Krolo-Šarac prvo molili radosna otajstva krunice, uz pjesmu i molitvu 7 Očenaša pred Gospinim kipom. Tako su se molitvom pripremili za ono što će svojim glasovima iznijeti u svojim pjesmama.

Nadamo se da će na ovaj način duh Kraljice Mira preko njihova glasa i slike doista doći do brojnih srdaca koja, na žalost, zbog ove situacije s koronom ne mogu biti na ovim svetim međugorskim molitvenim mjestima.

zupni-zbor-kraljica-mira-snima-spot-na-brdu-ukazanja_1.jpg

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 30.7.2021.
30. Luglio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.