Dirljiv trenutak kada je dvoje male djece pomoglo svom prijatelju s cerebralnom paralizom dirnulo je srca više od 500.000 ljudi.

6-godišnji Jeffrey Mackey iz New York-a, igrao se sa svojim prijateljima u vodenom parku. Inače ga njegova majka drži pored sebe, s obzirom na njegove zdravstvene probleme, no ovaj put se dogodilo nešto neuobičajeno. Ovoga puta, Jeffreyjeva dvojica prijatelja su uzeli stvari u svoje ruke jer su vidjeli kako je njihov maleni prijatelj tužan što se ne može igrati s njima.

Jeffreyjeva starija sestra Mikaila, koja je na Twitteru podijelila video koji će vam izmamiti osmijeh na licu, napisala je: ‘Jedna od prepreka s kojima se Jeffrey suočava s cerebralnom paralizom jest to što su mu mišići zategnuti što mu otežava hodanje. Danas na vodenom parku je teško hodao, ali su ga prijatelji motivirali da nastavi dalje i nisu htijeli ići bez njega.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 21.2.2020.
21. Febbraio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.