Ne možete ne zastati od ganuća pred dirljivim prizorom ovog starijeg bračnog para, kojem je jedina želja nakon svih ovih godina ostati trajno sjedinjen jedno s drugim.

Bolnica u Cremoni, u sjevernoj Italiji, podijelila je slike prepunih emocija starijeg bračnog para koji se grli u bolničkoj sobi, piše Aleteia.

Suprug Giorgo hospitaliziran je 17. ožujka zbog upale pluća povezane s koronavirusom. Taj drag i ljubazan čovjek imao je samo jednu brigu: veoma mu je nedostajala supruga Rosa, koja je ostala kod kuće. Nakon 52 godine braka, njih dvoje ne mogu izdržati jedno bez drugog.

Rosa je iznenada pokazala simptome koronavirusa (ali ne i po život opasne) pa je hospitalizirana u drugom odjelu iste bolnice.

Ubrzo se oporavila, a kada je bila spremna za otpust iz bolnice, šefovi dvaju odjela odlučili su paru prirediti iznenađenje: dogovorili su im da se sastanu nekoliko minuta, kako bi mogli razmjeniti zagrljaje i riječi ljubavi.

Osoblje bolnice koje je bilo nazočno ostalo duboko je dirnuto onim što su vidjeli. Gledajući se licem u lice, bračni par sijedih vlasi grlio se milujući govoreći jedno drugom kako se više nikada ne će razdvojiti.

To je bio veliki poticaj Giorgiovom oporavku. Jedva čeka povratak kući gdje ga, uz Rosu, čeka i Willy, pas koji je već 17 godina vesela svijetla točka u životu bračnog para.

Dr. Manuela Denti je rekla: „To je bio jedan od onih susreta koji se ne mogu zaboraviti. Nitko od nas nije mogao suzdržati suze. Dugi zagrljaj,tople riječi, 10 minuta nježnosti i želja da se međusobno uvjere da su dobrog zdravlja. Jedino žalimo što ih nismo uspjeli zajedno otpustiti. Nadajmo se da će se Giorgio uskoro pridružiti Rosi.”

Prevela Magda Ivanov|medjugorje-info,com

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Željko Vasilj za BHRT: Očekujemo domaće hodočasnike u Međugorju i otvaranje granica
04. Giugno 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.