Sadržaj s oznakom: Priče iz života

Njezina ustrajnost, hrabrost i odlučnost inspiracija su svima koji pokušavaju "činiti teške stvari" kao što ona čini.

Тrudnісі ѕu dіјаgnоѕtісіrаlі tumоr nа mоzgu і dаlі јој ѕаmо 4 dаnа žіvоtа. Uѕlіјеdіlо је nеštо čеmu ѕе nіtkо nіје nаdао.

Ovaj otac dvoje djece preko YouTubea na kreativan način pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja. Pobrinuo se da u svojim videima pokrije najrazličitija područja.

Preslatka beba James osvjetljava sobu svojim anđeoskim licem, velikim osmijehom i bistrim plavim očima. Slika je zdravlja.

Edmund Wojtyła je kao liječnik riskirao svoj život za vrijeme groznice i umro je liječeći pacijente.

Medicinska sestra je više od posla, to je poziv, a ova medicinska sestra zaposlena u hitnoj pomoći to lijepo pokazuje, piše Aleteia.

Dječak Jase Hyndman, koji je prije nekoliko godina ostao bez oca, napisao mu je pismo i poželio ga poslati u raj. Dječačić je na omotnici napisao:

Мlаdіć је ušао u rаѕрrаvu ѕа ѕtаrісоm kоја је u аvіоnu čіtаlа Віblіјu. Nо, оnо štо mu је оnа rеklа gа је оѕtаvіlо bеz tеkѕtа. 

HALLMARK snima romantičnu komediju u kojoj će glavne uloge tumačiti glumci s Downovim sindromom. ET piše da će se film zvati Color My World With Love, a glavne uloge igraju Lily D. Moore (poznata po ulozi u Netflixovom hitu Never Have I Ever) te David DeSanctis.

Bio je na sportskom tronu godinama. Kao trofejni vaterpolist “Mladosti”, hrvatski reprezentativac.

Marija Husar Rimac i suprug Vjekoslav Rimac u braku su 11 godina, a zajedno imaju dvojicu sinova.

Nekadašnja članica glazbene grupe 'Divas', Marija Husar Rimac, na svom Instagramu često dijeli obiteljske fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, njihovim jednogodišnjim sinom Nikom te nekoliko godina starijim Ivanom, piše story.

Za nju prepreke ne postoje! Umjetnica iz Belgije, Sarah Talbi, naučila je živjeti bez ruku od rođenja. Na društvenim mrežama dijeli uvid u to kako se brine za svoju trogodišnju kćer Liliju, koristeći stopala za sve

Upoznajte Jeffa, Rose i njihovih petero kćeri koji žive u prirodi u Kanadi na svome imanju od 40 hektara. Oni su samo jedna od sve više obitelji koja se odselila iz užurbanih i skupih gradova kako bi živjeli bez kredita i dugova na vlastitu i samodostatnu imanju.

Prabaka koja je sa svojih 104 godine morala bježati od rata, nedvojbeno je najstarija izbjeglica koja je iz Ukrajine stigla u Poljsku, piše nedjelja.ba. 

Bog nas je štitio cijelim putem.

Zechariah i Shama'a vjenčali su se kada su imali samo 12 i 10 godina. Oboje su bili siročad i u njihovom rodnom Jemenu bila je uobičajena praksa da se djeca vjenčaju mlada kako bi ostala unutar svoje židovske zajednice, piše Aleteia.

Stranica 1 od 10