Sadržaj s oznakom: Priče iz života

Njemački pilot doživio je zahvalnost za svoje viteško djelo prije 50 godina.

Dok nas dosta bježi od i sa sela, ima i onih koji odabiru živjeti upravo ondje, bez straha od rada i svega onoga što život u ruralnoj sredini sa sobom nosi. Jedna od onih koja je odabrala biti seoska žena je i Kristina Miletić, inače rođena Sarajka, ali po odabiru – kako se zna našaliti – „seljančica“, piše ljudski.ba.

Prošle su 33 godine, ali Melanie Pressley vjerovala je u tu tanku nit koja veže majku i dijete. Pitala se koliko su se puta mogli naći na paralelnim putovima, čak i na istim raskrižjima, ali kreću se u suprotnim smjerovima, a da se zapravo i ne sretnu, piše Aleteia.

Poseban trenutak ...

Aktivist prava na život Walter B. Hoye II., s diplomom iz sociologije i poslovne administracije, osnivač je i predsjednik zaklade »Issues4Life«, glavni je član Nacionalne koalicije za život Afroamerikanaca, član je odbora »The Morning Center« koji je osnovan za pružanje besplatne cjelovite usluge rodiljne skrbi za žene u urbanim i nedovoljno razvijenim područjima i član je Savjetničkoga odbora Instituta za jednaka prava.

Akrobatkinja, gimnastičarka na svili i govornica Jennifer Bricker-Bauer rođena je 1. listopada 1987. bez nogu i ostavljena u bolnici.

Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak

Ovo je predivna priča o bratskoj ljubavi, priča koja nas uči prihvaćati druge onakvima kakvi jesu, cijeneći njihovu autentičnost i prekrasnu jedinstvenost. Priča je to o Willu i Henryju Joeu Claussenu.

Mladi par vjenčao se u bolnici dok se mladoženja liječio od raka, a pravo čudo dogodilo se nekoliko mjeseci kasnije.

Pobjeda na izboru ljepote i misionari maju mnogo više zajedničkog nego što biste očekivali!

Kad se molila da nađe kreativan posao koji bi mogla raditi od kuće, Bog ju je poveo putem koji nije mogla zamisliti.

Dječak je vrlo ravnodušno rekao „Moj tata je umro“! Bila sam zapanjena i moj um je počeo grozničavo tražiti riječi odgovora.

Rhoda Wise iz Ohia bila je vidjelica sa stigmatama koja je iscijelila Majku Angelicu u svojoj „čudesnoj kući“ te je mnoge inspirirala da se zarede.

Toga sparnog poslijepodneva, malena grupa ljudi okupila se na tratini ispred obiteljske kuće.

Njezina ustrajnost, hrabrost i odlučnost inspiracija su svima koji pokušavaju "činiti teške stvari" kao što ona čini.

Stranica 1 od 12