Curici rekli da će je napokon moći posvojiti "Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak"

Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak

Paige i Daniel Zezulka iz SAD-a prije tri godine udomili su troje djece, a nedavno su dobili odobrenje da ih mogu posvojiti.

Samo dan nakon 10. rođendana, Ivey je dobila najljepši dar

POGLEDAJTE I VIDEO:

Desetogodišnja Ivey Zezulka nije mogla zaustaviti suze radosnice kad su joj udomitelji Paige i Daniel Zezulka, iz Athensa u Georgiji, priredili iznenađenje. U kutiji koju su stavili pred nju i rekli joj da je sama otvori bili su dokumenti za njeno njeno posvajanje.

Zahtjev za posvojenje predali su prije tri godine, kad su udomili Ivey i njezinu sestru i brata, a dozvola za posvajanje stigla je samo dan nakon Iveynog rođendana.
Tako su joj dan kasnije predali najljepši rođendanski poklon.

- Posvojit ćete me - uzdahnula je i rasplakala se od sreće u njihovom zagrljaju.

Obećali su joj da će zauvijek biti obitelj, da će brinuti o njoj i štititi je. No djevojčica nije ni slutila kakva ju sreća, zapravo, čeka.

Paige i Daniel pripremili su za nju još jedno iznenađenje - i braco i seka odmah su postali članovi njihove obitelji. Time su ispunili najveću Iveynu želju.

Djevojčica ih je često crtala zajedno kao obitelj i zapravo ih već odavno smatra svojim roditeljima.

- Ovo je vjerojatno najljepši video koji ću ikad podijeliti. Ovo je bio dan kad smo svojoj kćeri mogli reći da ju možemo posvojiti, zajedno s njenim bratom i sestrom. Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak,samo dan nakon rođendana mogli smo joj ispuniti želju - piše na svom Facebook profilu Paige ispod videa koji je osvojio mnoga srca.

Ona i suprug zajedno s dječicom 24. kolovoza otišli su na sud kako bi dobili i službenu potvrdu posvojenja.

- Oduvijek smo znali da želimo veliku obitelj, pa nije bilo ni dileme hoćemo li se odlučiti na to da ih posvojimo sve troje - kaže Paige, na čijem se Facebook profilu vidi da su djeca kojoj su pružili dom presretna. Time su pokazali da uvijek postoji nada da - koliko god život bio težak - ljubav može pobijediti.

Označeno u