Ovaj otac dvoje djece preko YouTubea na kreativan način pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja. Pobrinuo se da u svojim videima pokrije najrazličitija područja.

Otac preko YouTubea pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja

Otac dvoje djece Rob Kenney je imao teško djetinjstvo. Njegov otac je napustio svoju obitelj jer je smatrao da nije spreman za odgovornost koju roditeljstvo donosi, piše novizivot.net.

“Imao je skrbništvo nad nama, ali nas ustvari nije želio”, rekao je Rob u nedavnom intervjuu za Shattered.

No onoga dana kada je i sam postao tata, Rob je znao da treba pronaći kreativan način da pomogne djeci koja odrastaju bez roditelja.

Zato je pokrenuo YouTube kanal “Dad, how do I?” koji djeci i tinejdžerima pruža “koristan, praktičan sadržaj i pomaže usvojiti mnoge osnovne zadatke koje bi svi trebali znati odraditi”.

Pobrinuo se da u svojim videima pokrije najrazličitija područja, koja bi inače očevi i majke učili svoju djecu. Od toga da je nepoznatoj djeci objasnio kako da pravilno zavežu kravatu za svoj prvi razgovor za posao, preko brijanja brade do toga da im otkrije kako zamijeniti ulje u svom automobilu, piše PopSugar.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Peti dan Mladifesta, 5. kolovoz 2021. Mons. Luigi Pezzuto: NOSITE SVIJETU ISUSA KRISTA
05. Agosto 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.