"Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece."

“Baš u ovoj kampanji koja naglasak stavlja na muškarce i očeve želim javno posvjedočiti o iskustvu učinjenog pobačaja nad svojim djetetom, o samodestruktivnosti koja je zatim započela te obraćenju i susretu s Gospodinom koji me izbavio iz blata grijeha te pozvao u apostolat za život, u inicijativu „40 dana za život“ kao voditelja za grad Zagreb”, poručio je Vedran Politeo.

“Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece. Ima nekoliko faza i ako se ne reagira na vrijeme čovjek ulazi u još veći očaj. Imao sam milost susresti se s Gospodinom koji me je uslišao, jer sam spoznao težinu grijeha i zlo pobačaja i iskrena se srca pokajao, zatražio oprost u sakramentu ispovijedi nakon kojega je uslijedio proces ozdravljenja, izliječenja i iscjeljenja.”

Dođite čuti svjedočanstvo Vedrana Politea dana 24. ožujka u 19 sati u Tribinu Grada Zagreba na Kaptolu 27a te Lidiju Dugan, promicateljicu programa za iscjeljenje rana nastalih nakon pobačaja „Oprostom oslobođene“.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 23.1.2021.
23. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.