Dragi svi koji ste sinoć bili dionici jedne velike priče – koju bih nazvala: kardiološki zahvat Duha Svetoga na svakome od vas…

Poslali ste jednu, jako važnu i veliku poruku. Usudila bih se reći da ste poslali jedan drugačiji signal društvu i vremenu u kojem živimo. Pokazali ste, da za istinsku radost nisu potrebni nikakve čudni pripravci. Jer ona je cijelo vrijeme bila u vašem srcu, kojega je trebalo samo malo otvoriti. Opet djelo Duha. Zatim ste pokazali da možemo biti JEDNO. Bez ikakvih ideoloških podjela, nacionalnih diskriminacija i sebičnih interesa. Znate zašto? Zato jer ste se okupili u ime JEDNOGA. Također ste pokazali, da dobro mijenja sve. Znate zašto? Zato jer ste se okupili u ime DOBROGA. I neka ne ostane to iskustvo samo trenutna euforija. Bez ploda. Neka se pretoči u djelo. Vaše vlastito.

Da! Baš vi koji ovo čitate! Pozvani ste i imate odgovornost nešto promijeniti. Tamo gdje jeste. U svojim obiteljima, župama, među prijateljima, kolegama, susjedima. Neka se vidi da je vaše srce uistinu progledalo. Počašćena sam što sam i ja s vama bila dionica ove „velike priče“. Hvala vam svima na ljubavi, otvorenosti i dobroti koja je sinoć bila tako živo prisutna. Gledajte i dalje … ono ipak vidi najbitnije. Vidi čovjeka i u njemu Stvoritelja!

s. Dijana Lončarek

Šest tisuća posjetitelja u košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu u subotu 18. veljače. Treću godinu zaredom, trostruko veća publika (u odnosu na prvi koncert 2014. g.), odgovorila je na poziv i poticaj organizatora Laudato televizije (LTV), sudjelujući u gotovo trosatnom koncertu 'Progledaj srcem'.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 10.4.2020.
10. Aprile 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.