Mene nitko ne voli. KNOCKOUT!

Grrrrrrr, sve naopako, ništa ne ide kako treba, svi okrenuli leđa…

Nema perspektive, zašto ovo, zašto ono…? Događa li se i vama ovo možda? Tako je mala granica da se pukne do kraja, a svjedoci smo kad sretnemo ove što hodaju po ulicama i onako u zezanciji za njih kažemo da su “propuhali, prosvirali, pukli…”!

Vjerujte, vrlooo vrloooo je lako da te okrene i može se dogoditi svakome! Ništa nije onako kako izgleda, svi živimo u izmišljenom svijetu i sanjamo neke bajke, a realnost je totalno drukčija.

Pogledajte oko sebe samo, osvrnite se na razred iz srednje škole… Gdje su ti ljudi? Od 30 kolega i kolegica možda ste čuli u vrh glave za jednog ili jednu… Gdje su ostali? Propali kao žetoni… Oženio se, ne izlazi iz kuće… Zaposlio se, crnči od jutra do mraka, ovaj se zavalio, onaj otišao u Njemačku… Gdje su sada one nedostižne dame? Gdje su sada oni što su bili najjači? Oni koji su bili face…?

Život ne oprašta ništa… To je ring prijatelju i pitanje je tko će koga nokautirati! Prosječno imamo 70-80 rundi (godina života)… Možemo pasti u prvoj, u sredini, na kraju… ili izići kao pobjednik i sretni napustiti ovaj svijet! Zamislite se na trenutak u svakoj od ovih rundi? Kako želite da izgleda? Da ste vi Kličko… ili da vam se muti pred očima i jedva dišete?

Rocky Balboa je serijal koji je na lijep način prikazao surovost i stvarnost života… Kako to izgleda na pozornici i kako izgleda iza kulisa! Kada ste u KNOCKOUT životnoj situaciji… znajte da je to svjetlo na kraju tunela!!! To je dar od Boga!

Tu se vidi tko je prijatelj, tko ce pružiti ruku… A tko će okrenuti leđa i jednostavno zažmiriti kao da vas ne zna uopće… Tada ne gledajte na nedaće i tešku situaciju nego se zahvalite Bogu čak i na jednom prijetelju ako ostane…ako ga otkrijete!

I jedno znajte, nisu šupljaci ove priče sto svakodnevno čitamo o uspješnim ljudima. Svi koji su uspjeli u životu najeli su se pošteno g***** dok su to postigli! Oni koji dodju do nečega nezasluženo, vjerujte, a i sami znate… ostanu isto toliko brzo bez svega!
Tko je preko trnja išao… on zna cijeniti, on suosjeća!

Kada je najteže, treba biti sretan što je došla lekcija koju cemo naučiti, izazov u kojem ćemo pobjediti! Ako sam ja Kličko u ringu… nije bitno tko je preko puta! ;)

ŽIVOTNE KUŠNJE NE POSTOJE DA VAS SLOME, NEGO DA VAS STVORE!

 

Označeno u