„Korizma: Molitva i iscjeljenje”

Iz tiska je izišla revija Svjetlo riječi za mjesec veljaču s naslovom „Korizma: Molitva i iscjeljenje”.

Kao uzdizanje duše Bogu, molitva se na različite načine nalazi u životu svake religiozne svijesti, a u kršćanskoj tradiciji Božja prisutnost čovjeka oslobađa i iscjeljuje, dajući mu snagu za novi početak i ustrajnost na ispravnom, Božjem putu.

Kako bolje razumjeti moć molitve te kako ona može utjecati na naše zdravlje i opće dobro, u svom tekstu je podrobno pojasnio fra Anto Radoš, voditelj Centra za hagioterapiju u Međugorju dok fra Josip Ikić i Stjepan Lice u svojim tekstovima pišu o molitvi kao istinskom dijalogu ljubavi i prostoru čovjekovog susreta s Bogom.

Osim tekstova koji se osvrću na glavnu temu revije, ni ovoga puta nisu zanemarene ostale teme s područja vjere, društva i kulture pa u ovom broju, između ostaloga, pročitajte i o potrebi i važnosti obraćenja, o surogatstvu kao „tvornicama ljudi”, o moralnom razlučivanju, o važnosti učinkovite komunikacije kao i informativan i zanimljiv tekst Borisa Havela o Svetoj zemlji.

Čitajte i o književnosti, filmu i glazbi, a saznajte nešto i o Maloj školi u Varešu koja je tema ovomjesečne reportaže ili o mjestima koja su vam naši suradnici ovoga puta predstavili u rubrikama Putopisi i Mjesta svetošću prožeta: gradiću Banska Bistrica u Slovačkoj i marijanskom svetištu Naša Gospa od Le Puy u Francuskoj.

Svoj primjerak revije potražite u najbližem župnom uredu ili u knjižarama Svjetla riječi u Vitezu i Livnu. Možete ga i naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko želite svakoga mjeseca čitajući reviju otkrivati nove priče koje oblikuju naš svijet, posjetite web knjižaru Svjetla riječi i pretplatite se na digitalno ili tiskano izdanje revije.

Širimo svjetlo.

Označeno u