Sadržaj s oznakom: Svjetlo riječi

Iz tiska je izišao travanjski broj revije Svjetlo riječi s naslovom „Sveta Zemlja: Povijest spasenja i židovski narod”.

Iz tiska je izišao uskrsni broj revije Svjetlo riječi s naslovom „Sretan Uskrs: Istinska budućnost”.

Iz tiska je izišla revija Svjetlo riječi za mjesec veljaču s naslovom „Korizma: Molitva i iscjeljenje”.

U izdanju Franjevačkog medijskog centra „Svjetlo riječi” iz tiska je izišla knjiga prof. dr. Snježane Šušnjare pod nazivom „Izazovi odgajanja u svijetu izmijenjenih vrijednosti”.

Iz tiska je izišlo božićno izdanje revije Svjetlo riječi s naslovom „Sretan Božić: Susret Boga i čovjeka”.

Iz tiska je u izdanju Franjevačkog medijskog centra „Svjetlo riječi” izišla knjiga „Razgovor s precima” autora Zdenka Lešića.

Iz tiska je izišlo listopadsko izdanje revije Svjetlo riječi s naslovom „Pučko školstvo u BiH: Doprinos franjevaca”.

Objavljeno u Kultura | 25.9.2023.

„Kalendar sv. Ante 2024”

U izdanju Svjetla riječi iz tiska je izišao komplet kalendara sv. Ante za 2024. godinu. Komplet sadržava knjigu Kalendar sv. Ante te džepni, jednolisni i dvanaestlisni kalendar.

Prvo i jedinstveno četveroknjižje u izdanju Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi tekstom i fotografijom čuva od zaborava prirodu BiH, podučava o njezinim vrijednostima i potiče na brigu za očuvanje raskošnog prirodnog blaga BiH.

Iz tiska je izišlo lipanjsko izdanje revije Svjetlo riječi. Tema ovomjesečnog broja, u koju čitatelje uvodi dr. sc. don Josip Mužić, je Duhovi: sakramentalna narav crkve.

Uz novi broj revije Svjetlo riječi, godinu započinjemo promišljajući o budućnosti.

Ovih je dana iz tiska izišao novi broj revije Svjetlo riječi sa središnjom temom Božića i naslovom „Bog i povijest”.

Iz tiska je izišlo novo izdanje revije Svjetlo riječi za mjesec studeni. U skladu s razdobljem u godini kada svi promišljamo o prolaznosti ovozemaljskoga života i vječnosti kojoj težimo, tema ovomjesečne revije je „Svi sveti. Čovjek i vječnost”.

Ovih dana iz tiska je izišlo listopadsko izdanje revije Svjetlo riječi s temom „Posthumanizam: Što nakon čovjeka?” koje istražuje na koji način se suvremeni svijet promijenio pod utjecajem tehnologije i kako se u skladu s tim mijenja čovjekov identitet i humanistička slika čovjeka.

Rujanski broj revije Svjetlo riječi iz tiska je izašao s temom „Čovjek: Božje stvorenje”.

Iz tiska je izašlo novo izdanje revije Svjetlo riječi s temom „Hodočašće: Susret s Bogom”. Cilj je čitatelje potaknuti na promišljanje o hodočašću kao vjerskom, ali i društvenom pojmu.

Stranica 1 od 2