Novi broj revije Svjetlo riječi

Iz tiska je izišlo novo izdanje revije Svjetlo riječi za mjesec studeni. U skladu s razdobljem u godini kada svi promišljamo o prolaznosti ovozemaljskoga života i vječnosti kojoj težimo, tema ovomjesečne revije je „Svi sveti. Čovjek i vječnost”.

O temi broja ovoga puta pisao je fra Vjeko Eduard Tomić podijelivši svoja razmišljanja o pojmu vječnosti i našem putu prema njoj, kao i o borbi protiv gubitka kršćanskog shvaćanja čovjeka i čovječnosti, a o čovjeku i pojmu vremena pisao je i sam urednik revije fra Vili Radman.

„Ima li na groblju smrti?” pita se Boris Beck, a Hrvoje Kalem je ovoga puta pisao o mudrosti življenja i umiranja.

Ukoliko vas zanimaju mjesta koja u svijetu vrijedi posjetiti, tu je tekst fra Danijela Nikolića koji nas vodi stopama sv. Franje Asiškog pišući o svetištu i samostanu Fonte Colombo, dok fra Damir Pavić predstavlja neobično svetište Majke Milosrđa smješteno u gradskoj jezgri Vilniusa.

Prof. dr. Snježana Šušnjara piše o mladima i zamkama modernoga života u koje često zapadaju, a na čitanje preporučujemo i zanimljiv razgovor sa doc. dr. Mirnom Marković koja je podijelila svoje mišljenje o društvenim mrežama i čovjekovom identitetu.

Kao i prethodna izdanja, i ovaj vam broj revije nudi raznovrstan sadržaj o povijesti, književnosti i prirodnim ljepotama naše zemlje te zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine i svijeta. A kada se umorite od čitanja, predahnuti možete uz križaljku, isprobavajući slane i slatke recepte sestre Anđelke ili izrađujući lampione s vašim najmlađima, po preporuci Marije Tomić.

Novi broj Svjetla riječi možete naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; a želite li postati dijelom velike obitelji Svjetla riječi, na tiskano ili digitalno izdanje revije, pretplatiti se možete na: https://knjizara.svjetlorijeci.ba/pretplata/.
Širimo svjetlo.

Označeno u