EMISIJA 'IZDVOJENO' POSVEĆENA PRIPREMAMA ZA 40. OBLJETNICU GOSPINIH UKAZANJA

U emisiji ‘Izdvojeno’ koja se emitirala iz Laudato TV centra Međugorje u srijedu 28. travnja 2021. razgovaralo se o pripremama za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja.

Gosti u studiju bili su glavna urednica Radiopostaje Mir Međugorje Sanja Pehar i župnik župe Krista Kralja u Čitluku fra Miro Šego. Fra Miro Šego govorio je o Zavjetnom hodočašću Kraljici Mira koje je održano prošle godine na uočnicu Gospina ukazanja, te o pripremama za ovogodišnje hodočašće.

Sanja Pehar je govorila o svim aktivnostima koje organizira Informativni Centar Mir Međugorje u sklopu pripreme za Obljetnicu.

Zatim se telefonom javio Miljenko Musa, jedan od inicijatora molitvene inicijative 356-nice i molitvene udruge „Gospa Majka moja“ te pojasnio sve njihove aktivnosti, molitve i hodočašća koja čine u ovom vremenu pandemije kao čin zahvale Gospi za sve milosti koje smo primili kroz ovih 40 godina ukazanja.

Duhovni komentator srijedom bio je i ovoga puta fra Jozo Zovko, te redovita rubrika 'pregled dana'. Emisiju možete pogledati na linku: