Sadržaj s oznakom: Emisija Izdvojeno

U emisiji ‘Izdvojeno’ koja se emitirala iz Laudato TV centra Međugorje u srijedu 28. travnja 2021. razgovaralo se o pripremama za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja.

Isus nam je svojom smrću pokazao kako se umire, a uskrsnućem otvorio je svima put u vječnost. To je bila utjeha i u mojoj bolesti – istaknuo je fra Tomislav Pervan.

U emisiju 'Izdvojeno' javio se glazbenik Marko Perković Thompson, te predstavio svoju novu pjesmu pod nazivom 'Ne boj se'.

U emisiju Izdvojeno koja se svakog dana emitira na Laudato TV-u javio se mons. Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa koncila, te ispričao kako on gleda na vrijeme koje dolazi.

Zašto smo bili poslušni, nije pitanje poslušnosti nego odgovornosti, da ne dođe do zaraze – ispričao je kardinal Puljić.

Mons. Petar Palić javio se u emisiju Izdvojeno kako bi prokomentirao odluku o popuštanju mjera, odnosno o dopuštanju vjerskih okupljanja u Republici Hrvatskoj.

Don Ivan Stojanović, misionar u Gani javio se iz Tatale misija te podijelio svoje iskustvo misionarstva i kako se Afrika nosi sa koronavirusom.

Požeški biskup mons. Antun Škvorčević za Laudato televiziju osvrnuo se na zamolbu koju je uputio Nacionalom stožeru za dozvolu vjerskih okupljanja u njegovoj biskupiji.

Pozvao je sve da pomognu Banjolučkoj biskupiji jer su brojni kojima je ta pomoć potrebna.

U novoj emisiji 'Izdvojeno' razgovaralo se o aktualnim temama: o predstojećim obredima Velikog tjedna, o trenutnoj kriznoj situaciji povodom pandemije, te o drugim vijestima, kao što je oslobođenje od presude kardinala Pella.

Tema emisije 'Izdvojeno' bila je put prema Uskrsu, s križem i s ljubavlju.

Svećenici diljem zemlje svojom kreativnošću oduševljavaju vjernike

U novoj emisiji 'Izdvojeno' moglo se čuti savjete i poticaje kako dobro i korisno iskoristiti darovano vrijeme u izolaciji.

U novoj emisiji 'Izdvojeno' razgovaralo se o aktualnoj temi koronavirusa te kako se ljudi, a pogotovo mi vjernici trebamo odnositi prema toj bolesti. U emisiju se javio i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Krunoslav Capak.