O.Š. BIJAKOVIĆI: "Ove godine ja želim biti sveti Nikola"

Povodom blagdana svetog Nikole u Osnovnoj školi Bijakovići održana je humanitarna akcija znakovitog naziva "Ove godine ja želim biti sveti Nikola", u kojoj je prikupljena velika količina hrane i higijenskih potrepština.

Sve prikupljeno škola je donirala udruzi "Marijine ruke", koja već godinama skrbi o potrebitima na području Brotnja, ali i šire. Ravnatelj škole Ivan Ostojić zahvalio se učenicima, njihovim roditeljima i starateljima, kao i djelatnicima Osnovne škole Bijakovići što su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji.

U prilogu zahvala članova Udruge Marijine ruke:

Jučer i danas je iz naše škole otišla predivna slika i poruka u svijet iz našeg i Gospinog Međugorja. Još jedanput su mala, iskrena srca i pune ruke darova dotakli naša srca i ostavili nas zadivljene, u suzama.

Ljubav i milosrđe će i ovog Božića pokucati na vrata onih osamljenih, bolesnih, napuštenih, potrebitih naše pažnje i zajedništva!

Stoga, u ime svih članova Udruge Marijine ruke, a posebno u ime Jakova Čole te Ružice Ferenc i Snježane Bevanda, toplo se zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima i djelatnicima Osnovne škole Bijakovići na podršci i iskrenom odazivu ovoj našoj humanitarnoj akciji!

Neka vas sve blagoslovi i čuva dragi Bog koji će uzvratiti mirom i svakim dobrom vašim obiteljima!