Sadržaj s oznakom: Osnovna škola Bijakovići

Danas je posebno svečano i lijepo u OŠ Bijakovići kao što i doliči kad netko slavi svoj rođendan. Kako nam svjedoče pisani tragovi, OŠ Bijakovići spominje se prvi put na današnji dan prije 120 godina kad je upisan prvi učenik.

Povodom blagdana svetog Nikole u Osnovnoj školi Bijakovići održana je humanitarna akcija znakovitog naziva "Ove godine ja želim biti sveti Nikola", u kojoj je prikupljena velika količina hrane i higijenskih potrepština.

U ponedjeljak, 2.9.2019. god. počinje nastava i nova školska godina.

Vijeće roditelja OŠ Bijakovići je nakon provedene ankete odlučilo da od školske 2019/2020 godine ide u realizaciju tog projekta.

Redovan upis djece u prvi razred školske 2019./2020. godine počinje u ponedjeljak, 15.4.2019.

U srijedu, 17. listopada 2018. od 10,00 – 12,00 sati na temeljima stare crkve (kružni tok) učenici Osnovne škole „Bijakovići“ organizirali su akciju „DANI KRUHA – DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE“.

Kako je zaista istinita tvrdnja da više prima onaj koji daje osjetili smo i na vlastitoj koži.

I ove godine je naša škola, OŠ Bijakovići, širom otvorila svoja vrata i s velikom radošću dočekala nove đake.

MAMA...., ta na prvi pogled tako kratka i jednostavna riječ u sebi krije najuzvišenije značenje.

Objavljeno u Medjugorje | 6.5.2018.

Proslava Majčina dana

Osnovna škola Bijakovići i župa Međugorje organiziraju proslavu Majčina dana koja će se održati u ponedjeljak 14. svibnja u dvorani Ivana Pavla II. u 19:30 sati.

U petak 16. ožujka održana je korizmena akcija školaraca iz OŠ Bijakovići.

U nastavku objavljujemo Priopćenje školskog odbora OŠ Bijakovići i otvoreno pismo Vijeća roditelja OŠ Bijakovići, a vezano za događanja u istoj koja traju duže vrijeme. U nastavku pročitajte oba priopćenja, kao i riješenje  Rješenje inspekcije Ministarstva obrazovanja u kojem se jasno vidi tko je krivac i zbog čega je sve nastalo. Ne upiremo prstom ni u koga, samo se nadamo da će se ova situacija riješiti na dobrobit naše djece.

Objavljeno u Medjugorje | 26.3.2017.

Jednog dana...

„JEDNOGA ĆE DANA DIJETE KOJE ČITA BITI ČOVJEK KOJI MISLI“

Danas su učenici i nastavnici Osnovne Škole Bijakovići svečano proslavili dan škole u Bijakovićima i Međugorju.

Evo nas još jednom na pragu Božića. Blagdan je to koji obvezuje i za koji se uvijek posebno pripremamo.

Lijepa tradicija nagrađivanja najboljih učenika u OŠ Bijakovići nastavljena je i ove godine pa je tako Mile Ostojić, predsjednik Vijeća MZ Bijakovići, Marini Kozini, kao ovogodišnjoj učenici generacije OŠ Bijakovići, uručio vrijednu nagradu.

Stranica 1 od 2