OŠ Bijakovići uvodi odore za sve učenike

Vijeće roditelja OŠ Bijakovići je nakon provedene ankete odlučilo da od školske 2019/2020 godine ide u realizaciju tog projekta.

U nastavku pročitajte u cijelosti priopćenje vijeća roditelja OŠ Bijakovići.

Dragi roditelji,
slijedom provedene ankete i mišljenju roditelja vezane za učeničke odore, obavještavamo Vas da od školske 2019/2020 godine idemo u realizaciju pilot projekta. Odora/uniforme bi se sastojala (za sada) od 3 polo majice kratkih rukava, 2 majice dugih rukava( polo majica) te 1 dukserica na raskopčavanje sa kapuljačom. Boja bi bila univerzalna, siva , za djevojčice i dječake. Materijal odjevnih predmeta je pamuk,ugodan za nošenje i održavanje, te će imati prepoznatljiv logo škole. Nakon poprilično duge selekcije, odabrali smo dobavljača koji bi iste šivao po mjeri, te Vas molimo da pratite obavijesti koje vam predstavnik razreda pošalje u grupi. Budući da počinje ljetni raspust za učenike, a u to vrijeme se djeca obično i „produže“ , mjerenje učenika ćemo obavit sa prvim danima rujna kao bi svima odgovarale veličine.

Cijena za set, 6 komada odjeće je 100,00 KM, te molimo da plaćanje istih izvršite do 15.07.2019.

Uplate se vrše na sljedeći način:
Uplatio je: Ime i prezime roditelja – za dijete:
Svrha doznake: Školska odora
Primatelj: Milićević Slaven, Broćanac bb, 88243 Broćanac, BiH
Račun primatelja: 1544069974569083

Molimo roditelje koji imaju troje i više učenika da izvrše uplatu za dvoje djece, jer Vijeće roditelja podržava ovu akciju te ćemo snositi troškove za višečlane obitelji. Za obitelji koje nisu u mogućnosti da izvrše uplate molimo da obratite ravnatelju O.Š. Bijakovići ili Vijeću roditelja.

Svima se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju, te Vas obavještavamo da sve upite možete proslijediti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pak kontaktirati Vašeg predstavnika razreda.
Vaše Vijeće roditelja

Vijeće roditelja O.Š. Bijakovići
Osnovna škola Bijakovići u Bijakovićima
fra Slavka Barbarića 1
88266 Međugorje